Παναθηναϊκός: Αρνητικά τα αποτελέσματα των ξένων

Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον κοροναϊό στα οποία είχαν υποβληθεί τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το τελευταίο διάστημα, οι τέσσερις παίκτες δε μετείχαν στις προπονήσεις της ομάδας, αφού είχαν μπει σε καραντίνα έπειτα από την επιστροφή τους στη χώρα μας.

Ο λόγος για τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Ντομινίκ Νατζ, Ούφε Μπεκ και Ζοάο Νούνες. Οι προαναφερθέντες είχαν ταξιδέψει στη χώρα τους και ήταν με τα οικεία τους πρόσωπα όταν και ξέσπασε η πανδημία του κοροναϊού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν επέστρεψαν στη χώρα μας υποβλήθηκαν κατευθείαν σε τεστ για την πανδημία και μπήκαν σε καραντίνα. Το πρώτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν πριν περίπου δέκα ημέρες ήταν αρνητικό και κανείς δεν παρουσίασε συμπτώματα της θανατηφόρας ασθένειας.

Ωστόσο ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου και έμειναν έγκλειστοι στα σπίτια τους. Πριν λίγες ημέρες υποβλήθηκαν σε νέα τεστ τα οποία βγήκαν και αυτά όλα αρνητικά.

Έτσι ο γιατρός του “Τριφυλλιού”, Γιάννης Λεβάκος, έδωσε τη συγκατάθεσή του και άναψε το πράσινο φως προκειμένου οι τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στις προπονήσεις και να ενταχθούν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Οι τέσσερίς τους προπονήθηκαν για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και ακολούθησαν πιο συντηρητικό πρόγραμμα προκειμένου να ανεβάσουν σταδιακά στροφές και να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση. Κανένας από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και πήραν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα που τους ανατέθηκε.

Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις των “Πράσινων” συνεχίζονται κανονικά και το ευχάριστο για τον προπονητή του συλλόγου, Γιώργο Δώνη, αποτελεί το γεγονός ότι κανείς δεν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις αλλά ούτε φέρει σύμπτωμα του κοροναϊού.

Αφήστε μια απάντηση