Τα πανηγύρια έμειναν στην εξέδρα

Στη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” στήθηκε ένα γλέντι με βεγγαλικά πριν την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, αλλά το πανηγύρι παρέμεινε στην εξέδρα. Ο Παναθηναϊκός, αν και καλύτερος, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου και πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί στο Περιστέρι.

Ξανά την κατοχή, αλλά χωρίς ευκαιρίες

Οι “πράσινοι” γι’ άλλο ένα παιχνίδι είχαν την κατοχή της μπάλας με μεγάλη διαφορά, αλλά αδυνατούσαν να φτάσουν κοντά στην εστία του Ατρόμητου. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε, πως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον φιλοξενούμενο, όταν ο Στιλ έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ναπολεόνι. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με τους Αμπέιντ και Μπουμάλ, αλλά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι αλλαγές του Αντρέα Στραματσόνι με τους Εβανζελίστα και Κλωναρίδη στοιχηματίζουμε πως έδωσαν πνοή στον Παναθηναϊκό, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, μάλιστα, ο Κουτρουμπής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά πάνω στον Κεϊτά και πλέον ο Έλληνας αμυντικός θα απουσιάσει και από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Στραματσόνι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα πως ήταν καλό που η ομάδα του κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καλή απόδοση που είχε στο ματς ο Λούκας Εβανζελίστα.

Τα τυπικά απομένουν για τον Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες. Ο παίκτης του Παναιτωλικού αρέσει πολύ στον Αντρέα Στραματσόνι και η επιθυμία του Ιταλού προπονητή έγινε πράξη. Ο Βιγιαφάνιες θα αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό για τελευταία φορά απέναντι στην Καλλονή και στη συνέχεια θα προστεθεί στο ρόστερ των “πρασίνων”.

Από την άλλη, ο Ατζαγκούν αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα για να συνεχίσει να αγωνίζεται και αυτή μπορεί τελικά να είναι ο Λεβαδειακός. Ο Λεβαδειακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη των “πρασίνων” και έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του.

Αφήστε μια απάντηση