Παναθηναϊκός: Στον αέρα ο Γιόχανσον

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, επέστρεψε στη χώρα μας και έχει αρχίσει τη δουλειά του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που πλησιάζει. Πρωταρχικός στοίχημα του κυρίου Ρόκα αποτελεί το θέμα του προπονητή και το επόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, ώστε να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Στη συνέχεια ο κύριος Ρόκα θα διαπραγματευτεί το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους εκπνέουν σε λίγους μήνες και θα αποφασίσει εάν θα τους προσφέρει νέα συμβόλαια συνεργασίας.

Ένα από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι που μας έρχεται είναι αυτό του Ματίας Γιόχανσον. Πριν την έλευση της πανδημίας του κοροναϊού, ο κύριος Ρόκα είχε συναντηθεί με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και του είχε προτείνει την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο η συνάντηση αποδείχθηκε άκαρπη, μιας και ο δεξιός οπισθοφύλακας απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση που του είχε κατατεθεί. Έτσι η παραμονή του Γιόχανσον βρίσκεται στον αέρα και κανείς δε γνωρίζει με ασφάλεια εάν θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα.

Ο Σουηδός μπακ μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση και δεν έχει διευκρινίσει τις προθέσεις του σχετικά με το εάν θα παραμείνει στο σύλλογο ή εάν θα αποχωρήσει και θα συνεχίσει την καριέρα του πιθανότατα σε ομάδα του εξωτερικού.

Μέχρι στιγμής, ο 29χρονος μπακ δεν έχει επικοινωνήσει εκ νέου με τον τεχνικό διευθυντή  αλλά ούτε με τον προπονητή και είναι άγνωστο εάν υπογράψει νέο συμβόλαιο και παραμείνει στους “Πράσινους”. Παράλληλα δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο ομάδες από το εξωτερικό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και του έχουν κάνει επίσημη κρούση.

Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνέχεια της συνεργασίας του με την ομάδα δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και βάσει αυτών σύντομα θα περάσει την πόρτα της εξόδου.

Εφόσον τα δημοσιεύματα αληθεύουν, τότε το “Τριφύλλι” θα ξεμείνει από δεξιούς οπισθοφύλακες, αφού και οι τρεις που υπάρχουν στο τρέχον ρόστερ αναμένεται αν αποτελέσουν παρελθόν. Πέραν του Γιόχανσον, ο Αποστολάκης έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, όπως επίσης και ο Βαγιαννίδης πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει για το εξωτερικό.

Έτσι η διοίκηση θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δύο δεξιών μπακ κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση