Χωρίς αρχή και τέλος ο Παναθηναϊκός

Το “φάντασμα” του Παναθηναϊκού, το οποίο περιπλανάται στα ελληνικά γήπεδα τις τελευταίες ημέρες, έκανε την εμφάνισή του και στο γήπεδο του Περιστερίου. Λογικό ήταν, λοιπόν, ο Ατρόμητος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να πάρει μία πανάξια πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στην τραγική ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Κακό παιχνίδι χωρίς φάσεις

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”, ο Παναθηναϊκός ήθελε απλώς ένα γκολ στο εκτός έδρας ματς, για να καταστεί μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Οι “πράσινοι”, όμως, όχι μόνο δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά ουσιαστικά δε δημιούργησαν ούτε μία καλή τελική προσπάθεια. Το ίδιο φυσικά ίσχυσε και για τον Ατρόμητο, ο οποίος προσπαθούσε να αποφύγει το γκολ και από εκεί και πέρα, ό,τι κάτσει!

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τις δύο ομάδες να… κακοποιούν το ποδόσφαιρο και να επιδίδονται σε σωρεία λαθών. Το ίδιο φυσικά συνέβη και στην επανάληψη, αλλά ο Ατρόμητος, ο οποίος φάνηκε να ήθελε περισσότερο την πρόκριση, σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ και μπήκε μπροστά στο σκορ με 1-0.

Τι κι αν ο Αντρέα Στραματσόνι πέρασε τον Μπεργκ στο παιχνίδι, τι κι αν φώναζε διαρκώς στους παίκτες του να αποφεύγουν τις ψηλές μπαλιές, το “τριφύλλι, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, δεν κατέφερε να φτάσει ούτε κοντά στην εστία του Ατρόμητου.

Το τελικό 1-0 έδωσε μία πανάξια πρόκριση στον Ατρόμητο, και έβαλε τον Παναθηναϊκό ξανά στη διαδικασία να μαζέψει τα… κομμάτια του!

Οι δηλώσεις του Στραματσόνι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την πρόκριση, ανέφερε πως οι πολλές απουσίες στοίχισαν στην ομάδα του. Συν τοις άλλοις, δήλωσε πως δεν ψάχνει για δικαιολογίες και όλοι πλέον θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Συμμετοχή ο Βλαχοδήμος – Προσφυγή ο Ολυμπιακός

Η συμμετοχή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δίνει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να καταθέσει προσφυγή, αν δεν εξοφληθεί η ρήτρα που είχε ο παίκτης στο συμβόλαιό του. Αυτή φτάνει τις 350.000 ευρώ και σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, οι “ερυθρόλευκοι” θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα, αν ο Παναθηναϊκός δεν προχωρήσει στην καταβολή των χρημάτων.

Στα Γιάννενα δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός

Στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί στοίχημα πως όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι τέτοιο, βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι μετά το τελευταίο στραπάτσο της ομάδας. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, στις 15:00.

Αφήστε μια απάντηση