Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει απολέσει όλους τους στόχους και πλέον το μόνο που μένει είναι η πρώτη θέση στα play off. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι κοντράρεται αυτή την αγωνιστική της Super League με τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο στοίχημα πως θα είναι κατάμεστο, με στόχο να ενισχυθεί η προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στη νίκη.

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016, στις 19:30 και αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ.

Επιστροφές και εκπλήξεις

Ο Λούκας Εβανζελίστα ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε και τέθηκε στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το κυριακάτικο ματς. Το ίδιο συνέβη και με τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τις επιστροφές, αλλά γι’ άλλη μία φορά ενδέχεται να επιφυλάξει και εκπλήξεις, αφού μπορεί να συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι και τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Τέλος τα εισιτήρια

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώθηκε και επίσημα πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ εξαντλήθηκαν. Οι υπεύθυνοι ευχαρίστησαν τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξαν και ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε φίλαθλη ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και ηλεκτρονικά.

Φιλικό των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού

Τη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016, θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και των αντίστοιχων του Ωροπού. Το παιχνίδι θα γίνει για τη στήριξη του αθλητή του Συλλόγου του Ωροπού, Πάτρικ Βρατσίστα, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Η έναρξη του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.

Αφήστε μια απάντηση