Αποχαιρετά τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Όλοι στον Παναθηναϊκό γνώριζαν πως η νίκη επί της ΑΕΚ θα έφερνε την ομάδα μία “ανάσα” από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά γι’ άλλη μία φορά δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο! Η ήττα με 1-0 από την Ένωση, έφερε τους “πράσινους” στο -7 από τη δεύτερη θέση και πλέον η ομάδα του Στραματσόνι θα πρέπει να αλλάξει άμεσα εικόνα, αν θέλει να μπει με καλές προϋποθέσεις στα play off στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα

Ο Παναθηναϊκός, μπορεί να απειλήθηκε ελάχιστα από την ΑΕΚ στο παιχνίδι, αλλά και ο ίδιος δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ. Η κορυφαία στιγμή του “τριφυλλιού” σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με την προβολή του Καλτσά, αλλά από εκεί και έπειτα, οι καλές στιγμές στον αγώνα ήταν ελάχιστες.

Οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση στο γκολ του Βάργκας στο 78ο λεπτό και μοιραία ηττήθηκαν με 1-0.

Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο Στραματσόνι

Στην αδυναμία των ποδοσφαιριστών του να τελειώνουν τις φάσεις που δημιουργούν, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι. Ο ίδιος ανέφερε πως, ενώ οι παίκτες του πίεσαν σωστά στο πρώτο ημίχρονο και κέρδισαν πολλές κατοχές, δεν κατάφεραν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις που δημιούργησαν στην αντίπαλη περιοχή.

Ο ίδιος δήλωσε πως δυσαρεστήθηκε πολύ από το γεγονός πως η ομάδα του έχασε αυτό το ματς και πως οι παίκτες του θα πρέπει να βρουν αυτό το “κάτι” που έχουν μέσα τους!

Τα συγχαρητήρια του Αλαφούζου στους διαιτητές

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης, λέγοντας τους πως ήταν δίκαιοι και πως ο ίδιος εύχεται να συμβαίνει πιο συχνά αυτό.

Αφήστε μια απάντηση