Με το “μυαλό” στον Ατρόμητο

Στον Παναθηναϊκό στοίχημα πως προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016, στις 19:30.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά και τη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου προς το πρόσωπό του, ανέφερε στους παίκτες του πως θα πρέπει να ανταποδώσουν μέσα στο γήπεδο την αγάπη που τους δείχνει ο πρόεδρος της ομάδας.

Επαφές Αλαφούζου με Μελισσανίδη και Σαββίδη

Μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με σκοπό να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι τρεις άντρες επικεντρώθηκαν στην αλλαγή που θα πρέπει να υπάρξει στην ΕΠΟ για να αλλάξει η εικόνα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αποχωρούν Λάμπρου και Αγγελόπουλος

Από εκεί και πέρα, στο εξωτερικό φαίνεται πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους δύο από τους ταλαντούχους “πιτσιρικάδες” της ομάδας νέων του Παναθηναϊκού. Τόσο ο Βαγγέλης Λάμπρου, όσο και ο Βασίλης Αγγελόπουλος, αρνήθηκαν την ανανέωση του συμβολαίου που τους προσέφερε η ομάδα και το πιθανότερο είναι να αναχωρήσουν για το εξωτερικό.

Από την άλλη, όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Λεωνίδας Βόκολος ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Γιάννη Σαμαρά στην ομάδα νέων του “τριφυλλιού”. Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται στους “μικρούς” και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση