Με “άρωμα” Αργεντινής ο Παναθηναϊκός

Με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ο Παναθηναϊκός κατέφερε να επικρατήσει με 2-0 του Ατρόμητου και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ενώ έδωσε και την ασίστ για το πρώτο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πειστική εμφάνιση και στοίχημα πως κινδύνεψε ελάχιστα από τον αντίπαλό του και θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα γκολ, αν ο Ατρόμητος δεν είχε σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακά του. Τα γκολ για το “τριφύλλι” πέτυχαν οι Λούκας Εβανζελίστα (μετά από ασίστ του Βιγιαφάνιες) και Λούκας Βιγιαφάνιες. Σημαντικό γεγονός ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Λέτο με την πράσινη φανέλα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Βράβευση του Μπεργκ πριν την έναρξη του αγώνα

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε στη βράβευση του Μάρκους Μπεργκ για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά την ώρα της βράβευσης, στην οθόνη του γηπέδου έπαιζε και ένα βίντεο με τα κατορθώματα του Σουηδού με το “τριφύλλι” στο στήθος.

Ικανοποίηση για Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα, τόσο για τη νίκη, όσο και για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως όλοι οι παίκτες θα πρέπει να δίνουν το κάτι παραπάνω και ο ίδιος θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό πιο επιθετικό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις και για την πρώτη εμφάνιση του Σεμπάστιαν Λέτο και σχολίασε πως ο ίδιος θα παίζει στη συγκεκριμένη θέση που έπαιξε με τον Ατρόμητο, μέχρι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Στην Εθνική Αλγερίας ο Αμπέιντ

Ο Μεχτί Αμπέιντ κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας για τα προκριματικά του Copa Africa και όπως έγινε γνωστό θα απουσιάσει από τις δραστηριότητες της ομάδας από τις 21 Μαρτίου, μέχρι και το τέλος του μήνα.

Αφήστε μια απάντηση