Συνεχίζουν σε έντονους ρυθμούς στον Παναθηναϊκό

Παιχνίδι αποδείξεων έχουν χαρακτηρίσει πολλοί στον Παναθηναϊκό τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον αντίπαλό τους στον πρώτο γύρο, λόγω των γνωστών επεισοδίων και ευελπιστούν να πάρουν τη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, στις 19:30 και στον Παναθηναϊκό όλοι δείχνουν έτοιμοι γι’ αυτό.

Επιστροφές και πολλές λύσεις για τον Στραματσόνι

Μετά και τη γρήγορη επιστροφή του Ολιβιέ Μπουμάλ από τον τραυματισμό του, αλλά και την επάνοδο του Σέρχιο Σάντσεθ, ο Αντρέα Στραματσόνι στοιχηματίζουμε πως έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, αφού θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Ιταλός τεχνικός δουλεύει όλη την εβδομάδα το σύστημα που θα ακολουθήσει η ομάδα του. Σύμφωνα με αυτό, στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Κουτρουμπής .

Ανανέωσε ο Μαρινάκης

Από τα υπόλοιπα νέα της ομάδας, ξεχωρίζει η είδηση πως ο Νίκος Μαρινάκης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει στην ομάδα μέχρι και το 2017. Το συμβόλαιο του δεξιού μπακ του “τριφυλλιού” τελείωνε το καλοκαίρι, αλλά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και το ανανέωσαν μέχρι και το καλοκαίρι του επόμενου έτους.

Ο παίκτης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και ευτυχισμένος για την εξέλιξη αυτή και στις δηλώσεις που έκανε, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Τιμωρία 20.000 ευρώ σε Στραματσόνι

Τον Δεκέμβριο του 2015, είχε γίνει γνωστό πως ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να είχε εμπλοκή σε μία υπόθεση με παράνομα συμβόλαια και παράνομες μεταγραφές ποδοσφαιριστών στην Ιταλία (όσο ήταν προπονητής στην Ουντινέζε). Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της Ιταλίας, τιμώρησε των τεχνικό των “πρασίνων” με πρόστιμο που φτάνει τις 20.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση