Ήττα με παράπονα για τον Παναθηναϊκό

Το παιχνίδι στο Φάληρο στοίχημα πως ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, αλλά ολοκληρώθηκε πολύ άσχημα. Οι “πράσινοι”, παρότι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ με γκολ του Μάρκους Μπεργκ, τελικά ηττήθηκαν με 3-1. Για να συμβεί αυτό, φυσικά, ο Ολυμπιακός έπρεπε να ισοφαρίσει με γκολ οφσάιντ, κάτι που έφερε πολύ έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της ομάδας.

Μετά και από αυτή την ήττα, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα μειώσει τη διαφορά από την ΑΕΚ και το πιθανότερο είναι να μπει με δύο βαθμούς λιγότερους στα play off.

Τα έχωσε στον Εσιέν ο Στραματσόνι

Ο Μικαέλ Εσιέν πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αντικαθιστώντας τον κορυφαίο παίκτη των “πρασίνων”, Βιγιαφάνιες, αλλά ήταν αρνητικός. Ο Στραματσόνι είχε πολλά παράπονα από τον Γκανέζο μέσο, ενώ του χρέωσε και μεγάλη αδράνεια στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Ο Εσιέν φέρεται να αντιμίλησε τον προπονητή του και λογικά αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις των δύο ανδρών.

Εκτός προπονήσεων Βιγιαφάνιες και Μολέδο

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν εξαιρετικός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ενενηντάλεπτο, αφού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός της προπόνησης και έκανε θεραπεία, αφού αποκόμισε ένα διάστρεμμα. Εκτός προπόνησης ήταν και ο Μολέδο, ο οποίος είχε ίωση.

Αρνητικός στο κάλεσμα του Κοντονή ο Αλαφούζος

Ο Σταύρος Κοντονής κάλεσε τους “ισχυρούς” άνδρες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αρνητικός στο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τόνισαν πως μετά και τη διαιτησία του Κύζα στο γήπεδο Καραϊσκάκης, επιβεβαιώθηκε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε σταματάει πουθενά και έτσι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν τις πρακτικές του με μία συνάντηση μαζί του.

Αφήστε μια απάντηση