Καλή εικόνα από τον Παναθηναϊκό στο φιλικό με τον Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός αυτή την εβδομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, αλλά η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έδωσε ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Στο παιχνίδι αυτό οι “πράσινοι” πήραν μία ευρεία νίκη με 4-1, αλλά εκτός από τη μεγάλη σε έκταση νίκη, παρουσίασαν και πολύ καλή εικόνα.

Έχοντας ως κορυφαίο παίκτη του γηπέδου τον Μαμούτε, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, οι παίκτες του τριφυλλιού στοίχημα πως δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους και έδειξαν πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Ο Μαμούτε αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο και το τρίτο γκολ της ομάδας του, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Πέτριτς με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ. Το τέταρτο γκολ για τους “πράσινους” πέτυχε ο Κλωναρίδης, ενώ πριν από αυτό ο Πανιώνιος είχε μειώσει σε 3-1.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Στραματσόνι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ήταν πολύ ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα και στάθηκε στη σωστή νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο Ιταλός ανέφερε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μία καλή ευκαιρία για να διατηρήσει το ρυθμό η ομάδα, αλλά και για να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ. Γι’ αυτούς μάλιστα ανέφερε πως έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και πως η απόδοση τους έφτασε πολύ κοντά σε αυτά που ζητάει ο ίδιος στις προπονήσεις.

Αφήστε μια απάντηση