Προβλημάτισαν με την απόδοσή τους οι “πράσινοι”

Ο Παναθηναϊκός είχε δύσκολο έργο την Κυριακή, αφού έπαιζε εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος καιγόταν για τη νίκη, αλλά αυτό στοίχημα πως δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την κακή εικόνα που έδειξαν οι “πράσινοι”.

Ο Αντρέα Στραματσόνι προχώρησε γι’ άλλη μία φορά σε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και αυτό σίγουρα επηρέασε την ομάδα, η οποία γλίτωσε την ήττα στο 93ο λεπτό. Το τελικό 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, αφού αμφότερες οι ομάδες είχαν ελάχιστες ευκαιρίες να σκοράρουν.

Κακό παιχνίδι με πολλά λάθη

Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν κακή εικόνα στο χορτάρι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, υπήρξαν πάρα πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές, με ελάχιστες επιθετικές πρωτοβουλίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές προσπάθησαν να αλλάξουν την εικόνα των ομάδων τους. Ο Λέτο, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Αστέρα. Η ευκαιρία του αγώνα, όμως, ανήκε στους γηπεδούχους. Στις καθυστερήσεις του ματς, ο Μάσα πλάσαρε σε κενή μετά από κακή έξοδο του Στιλ, αλλά ο Τελάντερ έσωσε την ομάδα του από βέβαιη ήττα, απομακρύνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στραματσόνι: Μας λείπει το εύκολο γκολ

Στην αυτοπεποίθηση των παικτών στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το τέλος του αγώνα και ανέφερε πως από τους “πράσινους” απουσιάζει η αυτοπεποίθηση στην τελική προσπάθεια. Ο Ιταλός τεχνικός του “τριφυλλιού” δήλωσε πως η ομάδα του υπέφερε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά θα μπορούσε να πάρει το ματς, αν ο Βιγιαφάνιες πετύχαινε το γκολ.

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική παίζει εντός έδρας με τον υποβιβασμένο Πανθρακικό και οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην ΑΕΚ και να ξεκινήσουν με τους ίδιους βαθμούς με την Ένωση τα play off. Το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να αλλάξουν εικόνα, αν θέλουν να έχουν καλύτερη τύχη στα play off.

Αφήστε μια απάντηση