Πέφτει η αυλαία με Πανθρακικό

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος απέναντι στον Πανθρακικό εντός έδρας και η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι, αν θέλουν φυσικά να παραμείνουν κοντά στην ΑΕΚ.

Ο αγώνας αυτός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, στις 19:00 και από την αποστολή θα απουσιάσει σίγουρα ο Πέτριτς, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής έπαθε τράβηγμα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί στο συγκεκριμένο ματς και να πάρουν τη νίκη, αφού είναι σημαντική για τη συνέχεια. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε επίσης πως το εν λόγω παιχνίδι είναι μία καλή ευκαιρία για κάποιους παίκτες, ώστε να δείξουν την αξία τους.

Ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας για τον Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ, μπορεί να μην κάνει και την καλύτερη σεζόν του με την πράσινη φανέλα, αλλά στοίχημα πως αυτό δε σταματά το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικής αθλητικής  εφημερίδας, η τελευταία ομάδα που έκανε διερευνητική κίνηση για τον Σουηδό επιθετικό ήταν η Γαλατασαράι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιθετικός του “τριφυλλιού” είναι στη λίστα και της Φενέρμπαχτσε.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Εμποκού

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Εμποκού, ο οποίος ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά αγωνίζεται δανεικός στην Βερόνα. Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε απασχολήσει την ελληνική ομάδα και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Πάντως, το “τριφύλλι” μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του Βέλγου επιθετικού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση