Εξάρα στον Πανθρακικό με πέντε γκολ του Μπεργκ

Με τον Μάρκους Μπεργκ να δείχνει με τον καλύτερο τρόπο γιατί θεωρείται ο κορυφαίος επιθετικός του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 6-1 τον Πανθρακικό στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”. Μετά από αυτή τη νίκη και την ήττα της ΑΕΚ, αν τελικά ισχύσει η τιμωρία της δεύτερης, το “τριφύλλι” θα πάρει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Μπεργκ σημείωσε πέντε γκολ στο παιχνίδι της Κυριακής και φώναξε “παρών” ενόψει των play off. Αυτό το κατόρθωμα, μάλιστα, το έχουν πετύχει μόνο άλλοι δύο παίκτες στην ιστορία του Συλλόγου, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Βαζέχα και Βλάοβιτς. Ο Σουηδός χρήστηκε σκόρερ των πέντε πρώτων γκολ της ομάδας του, ενώ το άλλο σημείωσε ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ του αγώνα (σ.σ. 6-1).

Έχει καταλήξει στους βασικούς ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι στοίχημα πως ήταν πολύ ευχαριστημένος μετά το τέλος του αγώνα, αλλά τόνισε γι’ άλλη μία φορά πως ο ίδιος έχει καταλήξει στους παίκτες που θα αγωνίζονται ως βασικοί στα play off και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο ίδιος μάλιστα ανάφερε πως στο “μίνι” πρωτάθλημα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον και κάποιων ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Αποχωρεί ο Μαμούτε

Ο Μαμούτε δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του τον Αντρέα Στραματσόνι και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα από τη Βραζιλία, στο οποίο τονίζεται πως ο παίκτης θα επιστρέψει τελικά στην Γκρέμιο, στην οποία άλλωστε ανήκει.

Αφήστε μια απάντηση