Άφησε βαθμούς στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τα play offs της Super League από τη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο, αλλά παρά το γεγονός πως οι “πράσινοι” ήταν εξαρχής το φαβορί για τη νίκη, δεν κατάφεραν τελικά να την πάρουν. Εκτός των άλλων, μάλιστα, παραλίγο να φύγουν και με… άδεια χέρια από την “πλατεία”, αλλά ο Σεμπάστιαν Λέτο ισοφάρισε για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι και έδωσε στον Παναθηναϊκό το βαθμό της ισοπαλίας.

Λουκ Στιλ: “Άγγλος ασθενής” στη Νέα Σμύρνη

Ο Λουκ Στιλ έχει σώσει πάρα πολλές φορές την εστία του Παναθηναϊκού τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, αλλά στα τελευταία του παιχνίδια στην έδρα του Πανιωνίου υπέπεσε σε δύο μεγάλες γκέλες, οι οποίες έφεραν την ομάδα του πίσω στο σκορ.

Στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Στιλ δέχτηκε ένα “αστείο” γκολ που στοίχισε την ήττα στον Παναθηναϊκό, ενώ και στο χθεσινό παιχνίδι έκανε ένα τραγικό λάθος με συνέπεια να προηγηθεί στο σκορ ο Πανιώνιος. Συγκεκριμένα, ο Νάνο γύρισε προς τα πίσω την μπάλα, ο Μολέδο δεν μπόρεσε να κάνει επαφή και ο Στιλ έκανε άσχημη έξοδο (μπορούσε να διώξει με τα πόδια, αλλά πήγε να μπλοκάρει, κάτι που ήταν παράβαση), με αποτέλεσμα το “τριφύλλι” να δεχτεί ένα αστείο γκολ.

Γκολάρα ο Λέτο και 1-1!

Μετά το προβάδισμα του Πανιωνίου στο σκορ, οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι υπέπεσαν σε πολλά λάθη και παραλίγο να δεχτούν και δεύτερο γκολ, αλλά ο Στιλ φώναξε “παρών” και απέκρουσε το τετ- α-τετ του Ανσαριφάρντ. Μετά και από αυτή τη φάση οι ”πράσινοι” πήραν λίγο τα πάνω τους και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 66ο λεπτό, με ένα εκπληκτικό σουτ του Σεμπάστιαν Λέτο έξω από την περιοχή.

Παρά το 1-1, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κυνήγησαν το γκολ της νίκης, το οποίο τελικά δεν ήρθε, αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μολέδο έσωσε την εστία του Παναθηναϊκού από βέβαιη παραβίαση, διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Προβληματισμένος ο Στραματσόνι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα πως δεν του άρεσε η αντίδραση της ομάδας του μετά το γκολ που δέχτηκε, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε γι’ άλλη μία φορά με πολλά προβλήματα στη δημιουργία. Αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι του Μπεργκ στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι στοίχημα πως αδυνατούσαν να κάνουν ευκαιρίες και σίγουρα σε αυτό φέρει ευθύνη και ο προπονητής της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση