Play-offs Super League Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ 1-1

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη με 2-1 συνέχισε τη θετική του παρουσία στα play-offs και τη δεύτερη αγωνιστική, παίρνοντας ισοπαλία στο γήπεδο της λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-1.

Ο ΠΑΟΚ παρόλο που έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες στον αγώνα λόγω αποβολής  του Τζιόλη με απευθείας κόκκινη κάρτα, ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου και βλέποντας  δύο βασικούς του παίκτες να τραυματίζονται (Ζάιρο και Ροντρίγκες), κατάφερε  να σταθεί όρθιος στη λεωφόρο. Πήρε ένα βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι, στην προσπάθεια για τη κατάκτηση της πρώτης θέσεως που οδηγεί στους προκριματικούς του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, και στο 9΄κιόλας λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία ν΄  ανοίξει το σκορ, με το Σουηδό Μάρκους Μπεργκ, να μη μπορεί να νικήσει τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ Γλύκο σε κλασικό τετ-α-τετ. Το παιχνίδι στη συνέχεια κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο! Παρότι ο ΠΑΟΚ ήταν με παίκτη λιγότερο, οι πράσινοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν. Ο ΠΑΟΚ κάνοντας τα αυτονόητα κράτησαν εύκολα το μηδέν στην εστία τους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό! Ύστερα από συνεργασία των δύο πιο ποιοτικών του ποδοσφαιριστών Λέτο και Μπεργκ, ο Σουηδός στράικερ άνοιξε το σκορ στο 46 λεπτό βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο δικέφαλος του βορρά αντέδρασε άμεσα και στο 49 λεπτό έφερε το ματς στα ίσια με πανέμορφο γκολ του Χαρίση με τρομερό σουτ. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο του αγώνα, είχε την κατοχή, πίεσε την εστία του ΠΑΟΚ για να πετύχει κάποιο γκολ αλλά η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν άψογη. Ο Ιταλός προπονητής Στραματσόνι προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του με αλλαγές ρίχνοντας στο παιχνίδι Μπουμάλ και Καλτσά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μια καλή στιγμή για τους πράσινους να κάνουν το 2-1 είχε ο Μπεργκ στο 77 λεπτό όταν δυνατό σουτ που επιχείρησε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Σουηδός άσσος ήταν ο μόνος που διακρίθηκε από τον μετριότατο Παναθηναϊκό. Από τον ΠΑΟΚ κορυφαίος ήταν ο Τζαβέλας αλλά και όλη η αμυντική του γραμμή. Με τη λήξη του αγώνα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους των πρασίνων για την ομάδα τους.

Αφήστε μια απάντηση