Θύμισε Παναθηναϊκό!

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες για να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός την πρώτη του νίκη σε παιχνίδι απέναντι σε ομάδα της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας για τη φετινή σεζόν. Οι “Πράσινοι” φαίνεται πως φύλαγαν τα καλύτερα για το τέλος, αφού επικράτησαν με το εμφατικό 3-0 της ΑΕΚ στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” και συνεχίζουν να ελπίζουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play offs.

Ορεξάτος Παναθηναϊκός – Κακή ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός έδειξε από νωρίς πως θα είναι το απόλυτο “αφεντικό” του αγώνα και δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην κουρασμένη ΑΕΚ. Παρά το γεγονός πως η Ένωση ξεκίνησε το παιχνίδι με μία καλή ευκαιρία του Σιμόες, η πλάστιγγα έγειρε από νωρίς προς τη μεριά των γηπεδούχων, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με τον Λουντ, στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν στον αγώνα (12’).

Μετά την επίτευξη του γκολ, οι γηπεδούχοι ανέβασαν και άλλο την πίεσή τους, αλλά αδυνατούσαν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, στο 30ο λεπτό ο Βιγιαφάνιες έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μάρκους Μπεργκ έγραψε το 2-0 με προβολή από κοντινή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι κυρίαρχος, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ έδειχναν να μην έχουν δυνάμεις και να προσπαθούν απλώς να… βγάλουν το ματς! Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό από τον Κλωναρίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα.

Εξαιρετικοί Βιγιαφάνιες, Λουντ και Κουτρουμπής

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο ματς και πολλές φορές ξεσήκωσε τον κόσμο με τις όμορφες ενέργειές του. Από κοντά και οι Λουντ (πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό) και Κουτρουμπής, οι οποίοι κέρδισαν σχεδόν όλες τις μάχες στη μεσαία γραμμή.

Παρουσιάζεται επίσημα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει και επίσημα τον νέο του Τεχνικό Διευθυντή, Ζιλμπέρτο Σίλβα, σε Συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα την Τετάρτη, 25 Μαΐου. Ο πρώην Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος της ομάδας έχει ήδη συμφωνήσει με τη Διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη παρουσίασή του.

Χωρίς Μπεργκ στην Τούμπα

Την τελευταία αγωνιστική των play offs ο Παναθηναϊκός παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει και την πρωτιά της διαδικασίας. Οι “Πράσινοι” δε θα έχουν στη διάθεσή τους για το συγκεκριμένο αγώνα τον Μάρκους Μπεργκ, αφού ο Σουηδός μέσος θα πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας για τα τελικά του EURO 2016. Στοιχηματίζουμε πως είναι μία μεγάλη απουσία, η οποία οφείλεται στις αλλεπάλληλες αναβολές που είχε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και επηρέασε το πρόγραμμα των play offs.

Αφήστε μια απάντηση