Χ – αμένος στην Τούμπα!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατέφερε να φύγει με τη νίκη από την Τούμπα και έτσι ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι “Πράσινοι” το πάλεψαν, παρά τις απουσίες, και θα στοιχημάτιζε κανείς ότι μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη, αν ο Γλύκος δεν έκανε την απόκρουση της καριέρας του στο σουτ του Πέτριτς στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Ροντρίγκες είχε ανοίξει το σκορ για τον “Δικέφαλο” στο 17’, ενώ ο Ρόμπιν Λουντ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 26’.

Το τελικό 1-1 άφησε πικρή γεύση στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο της ομάδας, αφού η χρονιά τελείωσε με άσχημο τρόπο. Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε νωρίς από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έμεινε εκτός διεκδίκησης του τίτλου από τους πρώτους μήνες, ενώ αποκλείστηκε και από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο.

Για όλους, λοιπόν, στην ομάδα, ισχύει το “να φύγει και να μην ξανάρθει” αυτή η χρονιά!

Αντρέα Στραματσόνι: Κακή σεζόν, αλλά διδαχθήκαμε πολλά

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ανέφερε πως η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για την ομάδα, αλλά τους δίδαξε πολλά για τα λάθη που έγιναν.

Για την πορεία της ομάδας ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και τόνισε πως πρόθεσή του είναι να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο.

Ευχές για καλύτερο μέλλον από τον Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και παραλίγο να γίνει ήρωας για την ομάδα του. Τελικά δεν τα κατέφερε!

Ο Κροάτης επιθετικός, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ήταν μία δύσκολη χρονιά για την ομάδα, η οποία δεν εξελίχθηκε καλά. Ο ίδιος ευχήθηκε να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει δυνατός και να πετύχει τους στόχους του, αφού είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο οποίος θα πρέπει να διεκδικεί τίτλους.

Σύσκεψη για όλους και για όλα

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η σύσκεψη της Διοίκησης και του Τεχνικού Επιτελείου του Παναθηναϊκού για να παρθούν αποφάσεις για την επόμενη σεζόν. Η αποτυχία της ομάδας τη φετινή χρονιά ήταν μεγάλη και συνεχίστηκε και στα play offs, όπου έμεινε εκτός προκριματικών του Champions League.

Στη σύσκεψη θα είναι “παρών” και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αποτελεί τον νέο Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση