“Ανακατασκευάζεται” η ομάδα και η Λεωφόρος

Με τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, αλλά και την ανακατασκευή του γηπέδου της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” ασχολούνται στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα συνεχίζει να βολιδοσκοπεί παίκτες, τόσο από την εγχώρια, όσο και από την αγορά του εξωτερικού, με στόχο φυσικά να δυναμώσει σε όλες τις γραμμές ενόψει της νέας σεζόν.

Ο προπονητής του “Τριφυλλιού”, Αντρέα Στραματσόνι, τόνισε γι΄ άλλη μία φορά στις δηλώσεις του πως πιστεύει στο πλάνο της ομάδας και πως αυτό θα συνεχιστεί με μικρότερο ρόστερ. Οι αποφάσεις για τις αποχωρήσεις παικτών αναμένονται ακόμη, αλλά το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.

Ο Λάζαρος ετοιμάζεται για επιστροφή

Ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να εισηγήθηκε την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητική εφημερίδας, το τιμ της ελληνικής ομάδας έχει προσελκύσει ήδη την πλευρά του παίκτη, ο οποίος ανήκει στην ιταλική Βερόνα. Η τελευταία υποβιβάστηκε φέτος και στοίχημα πως δε θα έλεγε όχι σε μία πιθανή αποχώρηση ενός μεγάλου συμβολαίου.

Ο Κιβρακίδης εκλεκτός του Παναθηναϊκού

Πρόταση για την απόκτηση του Κυριάκου Κιβρακίδη από τον Ατρόμητο έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις. Το “Τριφύλλι” θέλει να ενισχύσει την ελληνική “παροικία” στην ομάδα και η απόκτηση του δεξιού μπακ φαντάζει ως μία καλή κίνηση.

Ο Κιβρακίδης είχε “γεμάτη” σεζόν με τον Ατρόμητο και μέτρησε πολλές συμμετοχές με την ομάδα του Περιστερίου. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, φέρεται να έχει αναλάβει ο ίδιος τις επαφές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ξεκίνησαν τα έργα ανακατασκευής της Λεωφόρου

Η ανακατασκευή της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” ξεκίνησε σταδιακά τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, με την πρώτη φάση των έργων. Τα πρώτα έργα αφορούν την ανακαίνιση του γηπέδου, που θα περιλαμβάνει την αλλαγή καθισμάτων, την επισκευή των βλαβών, την κατασκευή και ανακαίνιση των wc και πολλά ακόμη.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού αναμένουν την έκδοση της οικοδομικής άδειας, ούτως ώστε να προχωρήσουν και στα υπόλοιπα έργα, τα οποία θα μεταμορφώσουν προς το καλύτερο την ιστορική έδρα της ομάδας.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τον Λάγο

Στον Ρομπέρτο Λάγο έχουν καταλήξει στον Παναθηναϊκό για την αριστερή πλευρά της άμυνας και οι επαφές της ομάδας με την πλευρά του παίκτη είναι ανοιχτές. Η πρόταση της ελληνικής ομάδας είναι διετές συμβόλαιο, αλλά προς το παρόν ο παίκτης δεν έχει συμφωνήσει στους οικονομικούς όρους.

Πάντως, όπως διαρρέεται, οι συζητήσεις προχωρούν και δεν είναι απίθανο να ολοκληρωθούν με συμφωνία μέσα στο επόμενο διάστημα. Εξάλλου, το ποσό που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν είναι μεγάλο.

Αφήστε μια απάντηση