Επαφές με τη Νις για Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ είναι το τελευταίο όνομα που ακούγεται για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα. Ο Σουηδός μέσος, ο οποίος ανήκει στη γαλλική Νις και στοιχηματίζουμε πως βλέπει με καλό μάτι τη μετακίνησή του στο “Τριφύλλι”, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της γαλλικής ομάδας για τη νέα σεζόν.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ομάδα του να ζητάει ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, κάτι που δεν είναι υπερβολικό. Φυσικά, από τον Παναθηναϊκό ευελπιστούν να τον κάνουν δικό τους με λιγότερα χρήματα, αφού είναι λίγο πριν την έξοδο από τη Νις.

Ο Νίκλας Χουλτ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση της Νις. Αυτό φυσικά αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του.

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Φλαμινί

Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει πρόταση στον Ματιέ Φλαμινί, αλλά ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ δύσκολα θα έρθει στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του πρώην μέσου των “κανονιέρηδων” ήταν αρκετά υψηλό και δύσκολα η ελληνική ομάδα μπορεί να του προσφέρει έστω και το μισό από αυτό. Πάντως τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι “πράσινοι” έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Οδεύει προς Πανιώνιο ο Καλτσάς

Ο Νίκος Καλτσάς είναι πολύ πιθανό να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου τη νέα σεζόν. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού που αποκτήθηκε την περσινή σεζόν από τη Βέροια, δεν… εντυπωσιάζει τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δεν τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, λοιπόν, η συμφωνία μεταξύ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά, αν φυσικά οι δύο πλευρές τα βρουν και στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Στραματσόνι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό

Σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό της Ιταλίας, ο Αντρέα Στραματσόνι ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως είναι περήφανος που εργάζεται στον Παναθηναϊκό και πως νιώθει επίσης περήφανος που θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα με τον Σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση