Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ιβάν Ιβάνοφ

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Βούλγαρο αμυντικό της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Ιβάν Ιβάνοφ και η περίπτωσή του αναμένεται να προχωρήσει σύντομα.

Σε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας ο Πρόεδρος της ομάδας της Βουλγαρίας φέρεται να επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών και ο ίδιος μάλιστα ανέφερε πως δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του παίκτη.

Ο Ιβάν Ιβάνοβ είχε κάνει εξαιρετική σεζόν, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Είναι 28 ετών και αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα αποτελέσει παίκτη του Παναθηναϊκού.

Όλο και πιο κοντά ο Ιμπάρμπο

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι μικρολεπτομέρειες. Ο ίδιος ο μάνατζερ βρέθηκε στην Ελλάδα και είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της ομάδας και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε… γάμο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός συνεχίζει να αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού για τη γραμμή κρούσης και όλοι ευελπιστούν να ολοκληρωθεί σύντομα η απόκτησή του.

Ο Αστέρας Τρίπολης αγοράζει τον Καλτσά

Παρά το γεγονός πως από τον Παναθηναϊκό ανέφεραν πως δύσκολα ο Νίκος Καλτσάς θα πάει στον Αστέρα Τρίπολης, όπως όλα δείχνουν οι μεσοεπιθετικός του “Τριφυλλιού” είναι πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Αρκαδίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Καλτσάς θα μετακινηθεί στον Αστέρα έναντι 150.000 ευρώ,  με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει πολλές φορές πως δεν ήθελε να δοθεί δανεικός και τελικά όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει με μεταγραφή από τους “Πράσινους”.

Τα μένω – φεύγω του Εσιέν

Ο Μικαέλ Εσιέν είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, αλλά για να συμβεί αυτό ο Παναθηναϊκός στοιχηματίζουμε πως θα πρέπει να βρει τη χρυσή τομή στο συμβόλαιο του παίκτη. Οι τελευταίες ειδήσεις ήθελαν τον Εσιέν να έχει πρόταση από ομάδα της Κίνας, αλλά ο ίδιος δήλωσε άγνοια για το γεγονός και ανέφερε πως πρώτα θα λύσει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα και μετά θα εξετάσει τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του.

Αφήστε μια απάντηση