Πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην Ολλανδία την Τετάρτη, 29 Ιουνίου και μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, οι παίκτες δεν έκαναν προπόνηση, αλλά έπαιξαν “διπλό”. Αυτή η εντολή δόθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δεν ήθελε να επιβαρύνει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του.

Φυσικά, το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, αλλά και ασκήσεις για χαλάρωση.   

Πετάει για Τέχελεν ο Ιμπάρμπο

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αναμένεται να αναχωρήσει άμεσα για το Τέχελεν της Ολλανδίας και να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όπως αναφέρεται σε πολλά δημοσιεύματα, η απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού από το “Τριφύλλι” θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι οι τελικές ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις, ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται την Παρασκευή στην Ολλανδία και να γνωρίσει το προπονητικό τιμ, αλλά και τους νέους συμπαίκτες του.

Στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ θα είναι όπως όλα δείχνουν η νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός αριστερός μπακ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα και βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο και θα μετακινηθεί και αυτός στην Ολλανδία για να πάρει μέρος στην προετοιμασία.

Κοντά την ολοκλήρωσή της η μεταγραφή του Κιβρακίδη

Ο Κυριακός Κιβρακίδης φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Οι αρμόδιοι των “Πρασίνων” είχαν ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με τον μάνατζερ του παίκτη και ανέβασαν την προσφορά τους, η οποία πλέον στοιχηματίζουμε πως δύσκολα δε θα γίνει δεχτή από τον Ατρόμητο.

Ο Κιβρακίδης αποτελεί μεταγραφική ενίσχυση για το δεξί άκρο της άμυνας και στον Παναθηναϊκό θέλουν να τελειώνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα με αυτό το θέμα, ούτως ώστε ο παίκτης να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

Επιστροφή Βαζέχα στον Παναθηναϊκό

Ο Κριστόφ Βαζέχα ετοιμάζεται για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και ο ίδιος επιβεβαίωσε την είδηση. Ο Πολωνός, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει πόστο στην ακαδημία της ομάδας, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους υπευθύνους της Ακαδημίας και της Διοίκησης, αλλά σε δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα δε θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Πάντως, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την ιστορία και τις αξίες της ομάδας και αναμένεται να τη βοηθήσει σε πολλούς τομείς.

Αφήστε μια απάντηση