Δύσκολη έξοδος για Παναθηναϊκό

Η νίκη επί του Παναιτωλικού έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να περάσει μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να βρεθεί πλέον έξι βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και δύο μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Οι “πράσινοι” παίζουν αυτή την αγωνιστική στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα στοιχημάτιζε κανείς πως έχει πολλές ιδιαιτερότητες.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση και τον υποβιβασμό, αφού τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο έχουν βγει πλέον στην επιφάνεια. Η ομάδα της Κρήτης δεν κατάφερε να εκδώσει δελτία στους παίκτες που απέκτησε τον Ιανουάριο και θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη της με ελάχιστους παίκτες πλέον στο δυναμικό της.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στο παιχνίδι που λαμβάνει χώρα την Κυριακή, 15/2/2015, στις 15:00, για να παραμείνει στο -6 από τον Ολυμπιακό και να τα παίξει όλα για όλα την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου και αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε πως ο ΟΦΗ χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του, οι οποίοι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν, ώστε να φύγουν νικητές από το γήπεδο του Ηρακλείου.

Από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος είναι τιμωρημένος, όπως και ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος έχει πάρει άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Νταβίντ Μέντες, με τον Ολλανδό μέσο να πληρώνει τις κακές εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή επιστρέφει ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, όπως και ο Χρήστος Δώνης που είχε μείνει εκτός στα προηγούμενα ματς.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Χάρης Μαυρίας που δείχνει σιγά – σιγά να ανεβάζει στροφές, ενώ ο Ζέκα αναμένεται να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού μπακ.

*Στο Ηράκλειο θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς και παρουσία εισαγγελέων, αφού υπάρχει φόβος για εκτεταμένα επεισόδια.

Αφήστε μια απάντηση