Επέστρεψε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη “βάση” του, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Οι “Πράσινοι” επέστρεψαν στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής και η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί.

Από εκεί και πέρα, στις 13 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στην Τουρκία, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε σε φιλικό παιχνίδι. Το συγκεκριμένο ματς θα είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, αφού πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται και σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας.

Έφτασε ο Γουακάσο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μουμπάρακ Γουακάσο βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα, με στόχο να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό. Στην περίπτωση που όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Γκανέζος μέσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το “Τριφύλλι” και να αποτελέσει την 5η μεταγραφική κίνηση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ο Γουακάσο έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Με αυτή την κίνηση οι “Πράσινοι” θα ενισχύσουν πολύ τη μεσαία τους γραμμή, ειδικά αν προχωρήσει και η μεταγραφή του Λεντέσμα. Ο τελευταίος βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με την ελληνική ομάδα, αλλά σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, αφού είναι πολύ πιθανό να έρθει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα ο μάνατζερ του για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

Συνεχίζεται το σίριαλ με Εσιέν – κοντά στην έξοδο ο Ατζαγκούν

Η λύση του συμβολαίου του Μικαέλ Εσιέν με τον Παναθηναϊκό στοίχημα πως αποτελεί το σίριαλ του καλοκαιριού. Ο Γκανέζος δεν έχει συμφωνήσει ακόμη να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού δεν τα έχει βρει στα οικονομικά ανταλλάγματα. Την επόμενη εβδομάδα ο Εσιέν θα συναντηθεί ξανά με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, με στόχο φυσικά να βρεθεί μία κοινή λύση στη συνεργασία τους.

Από την άλλη, την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δει και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο τελευταίος δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Αφήστε μια απάντηση