Πρωταρχικός στόχος η πρόκριση στους ομίλους

Η πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού απέναντι στην Τσβόλε ολοκληρώθηκε με μία ευρεία νίκη με 4-0. Κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και έβγαλαν αρκετές ομαδικές συνεργασίες. Τα γκολ για το “Τριφύλλι” πέτυχαν οι Λεντέσμα, Λουντ, Γουακάσο και Μπεργκ.  

Οι “Πράσινοι” αναμένουν πλέον τον αγώνα με την ΑΪΚ Στοκχόλμης για το Europa League. Στην ομάδα έχουν καταστήσει σαφές πως πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, αφού δεύτερη αποτυχία για δεύτερο σερί χρόνο, στοίχημα πως θα είναι καταστροφική.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016, στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”. Η ΑΪΚ σίγουρα δεν αποτελεί και κανένα μεγαθήριο, αλλά το “Τριφύλλι” θα πρέπει να δείξει την απαραίτητη προσοχή για να μην πάθει ξανά τα περσινά.

Εκτός λίστας οι Αμπέιντ και Βλαχοδήμος

Δεν προκάλεσε έκπληξη ο αποκλεισμός του Αμπέιντ από τους αγώνες με την ΑΪΚ Στοκχόλμης για το Europa League. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός φέρεται να μην έχει πείσει τον Αντρέα Στραματσόνι και δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει από την ομάδα μέχρι την έναρξη της σεζόν. Για το λόγο αυτό άλλωστε έμεινε και εκτός λίστας.

Από την άλλη, εκτός λίστας έμεινε και ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ενδιαφέρον της Βερόνα για τον Ρινάλντι

Η μετακίνηση του Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό δεν έχει προχωρήσει και όσο καθυστερεί, τόσο εμφανίζονται και νέα εμπόδια. Το “Τριφύλλι” ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτη και όλα έδειχναν πως… έπαιζε μόνο του, αλλά τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα θέλουν την ιταλική Βερόνα να έχει εμπλακεί στο παιχνίδι.

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς, στην οποία και ανήκει ο ποδοσφαιριστής, δεν έχει δώσει ακόμη τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή, αλλά το πιθανότερο είναι το θέμα να κλείσει την άλλη εβδομάδα, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Από τον OTE TV θα προβληθεί ο αγώνας με την ΑΪΚ

Ο εντός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι του OTE TV.

Αφήστε μια απάντηση