Λίγες μέρες πριν την πρώτη “μάχη”!

Ο Αντρέα Στραματσόνι συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” την ΑΪΚ Στοκχόλμης την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016, στις 21:00. Οι “Πράσινοι” στοιχηματίζουμε πως θέλουν να πάρουν τη νίκη με ένα “καθαρό” σκορ, ούτως ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης. Η ΑΪΚ, μπορεί να στερείτε εμπειρίας, αλλά ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται όταν αντιμετωπίζει ομάδες από τη Σουηδία.

Ο Προπονητής του Παναθηναϊκού προσπαθεί να βάλει τους παίκτες του στο κλίμα του αγώνα και να τους τονίζει συνεχώς πως πρέπει να δείξουν την απαραίτητη προσοχή για να μη βιώσει η ομάδα τα περσινά με την Καμπάλα.

Από εκεί και πέρα, ο Ράσμους Τελάντερ επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού μετά από μεγάλο διάστημα. Ο Δανός αμυντικός είχε κάνει επέμβαση στο πέλμα στις αρχές του προηγούμενου μήνα, αλλά την προηγούμενη Δευτέρα πάτησε ξανά στο χορτάρι και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Φυσικά, θα αργήσει πολύ ακόμη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Παρουσίασε τη νέα του φανέλα ο Παναθηναϊκός

Το “Τριφύλλι” παρουσίασε τη νέα φανέλα του για τη σεζόν 2016 -17. Η Puma, η οποία είναι ο προμηθευτής αθλητικού υλικού της ομάδας, διατήρησε πολλά από τα χαρακτηριστικά των εμφανίσεων των προηγούμενων σεζόν. Φυσικά, το πράσινο και το άσπρο είναι τα κυρίαρχα χρώματα στις φανέλες, ενώ διατηρήθηκε και η μπλε εμφάνιση.

Από εκεί και πέρα, στην ίδια τελετή παρουσιάστηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ιμπάρμπο, Χουλτ, Λεντέσμα, Γουακάσο, Νούνο Ρέις και Ιβανόφ, έκαναν δηλώσεις για την παρουσία τους στο Σύλλογο και έβαλαν ως πρώτο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Δε θα αγωνιστεί στη Λεωφόρο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα δε θα δώσει στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” το ευρωπαϊκό του παιχνίδι με την Άλκμαρ. Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (η Θύρα 13 εξέδωσε και ανακοίνωση), οι “Πράσινοι” αρνήθηκαν να παραχωρήσουν το γήπεδό τους στον “Άγιαξ” της Ηπείρου.

Ακόμη να τελειώσει του Εσιέν

Η φυγή του Μικαέλ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό έχει αποφασιστεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει τη “χρυσή” τομή. Σε καθημερινή βάση υπάρχουν δημοσιεύματα πως πλησιάζει η λύση του συμβολαίου για τον Γκανέζο μέσο, αλλά ακόμη δεν έχει μείνει ελεύθερος από τους “Πράσινους”, αφού ο ίδιος επιδιώκει να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Αφήστε μια απάντηση