Η πρόκριση περνάει από τη Στοκχόλμη

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη και ο Αντρέα Στραματσόνι είδε και τον Ιβάν Ιβάνοφ να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και να τίθεται στη διάθεσή του. Από την άλλη, ο Ολιβιέ Μπουμάλ είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς, αφού τραυματίστηκε στην προπόνηση και δεν κατάφερε να γυμναστεί την Κυριακή. Πάντως, ο προπονητής του “Τριφυλλιού” θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, αφού πιστεύει πολύ στις ικανότητές του και στην αξία του.

Ο εκτός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016, στις 20:00 και η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 και να πάρει την πρόκριση για τα play off του Europa League.

Κορυφώνεται η αγωνία για Σίλντεφελντ

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, δημοσιεύματα από την Κροατία αναφέρουν πως ο Γκόρντον Σίλντεφελντ είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα και στο “Τριφύλλι”.

Από την πλευρά της ελληνικής ομάδας δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τα δημοσιεύματα, αλλά τις περισσότερες φορές, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Ο Σίλντεφελντ είναι θετικός στο να επιστρέψει στους “Πράσινους”, ενώ θετικός είναι και ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Κροάτη αμυντικού τον ιδανικό παρτενέρ του Μολέδο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Κροατία, η μετακίνηση του παίκτη αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τον αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό Τιφλίδας, οπότε αν αυτά έχουν βάση, τότε οι εξελίξεις αναμένονται σε λίγο χρονικό διάστημα.

Συζήτηση τεχνικού τιμ και διοίκησης για τον επιθετικό

Η απόκτηση του Ρινάλντι αρχίζει να απομακρύνεται και στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι να κινηθούν σε άλλες ποδοσφαιρικές αγορές. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ο τεχνικός διευθυντής Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και ο Γιάννης Αλαφούζος, αναμένεται να έχουν συνάντηση για να συζητήσουν για την απόκτηση του επιθετικού, τον οποίο περιμένει διακαώς ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αξιόπιστη λύση στην επίθεση εκτός από τον Μάρκους Μπεργκ και αυτό στοίχημα πως αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα, το οποίο θα εξετάσουν οι αρμόδιοι και θα προσπαθήσουν να δώσουν λύση.

Αφήστε μια απάντηση