Ρόστερ που θα ζήλευαν πολλοί!

Ένα από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα ρόστερ της τελευταίας πενταετίας καλείται να διαχειριστεί τη φετινή σεζόν ο Αντρέα Στραματσόνι. Οι “Πράσινοι” κινήθηκαν εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι και προχώρησαν στην απόκτηση πολλών νέων παικτών, οι οποίοι στοίχημα πως υπόσχονται πολλά πράγματα…

Μετά τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες έδειξαν τα διαπιστευτήρια τους και στο Europa League, ο Παναθηναϊκός έκλεισε και τον κεντρικό αμυντικό Κρίστοφερ Σαμπά, ολοκληρώνοντας έναν εξαιρετικό μεταγραφικό σχεδιασμό. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο δανεισμός του Εμποκού από την Κίεβο Βερόνα, αλλά και η απόκτηση του Κουλιμπαλί από τον Πλατανιά.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό υλικό και το μόνο που απομένει είναι να καταφέρει να βρει έναν σταθερό κορμό και να τον εμπλουτίζει διαρκώς με παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν λύσεις στην ομάδα.

Το πράσινο “θηρίο”

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Κρίστοφερ Σαμπά. Παρά τις οικονομικές διαφορές που είχαν προκύψει αρχικά, οι “Πράσινοι” έκαναν την υπέρβαση και έκαναν δικό τους τον παίκτη. Πρόκειται για έναν πανύψηλο κεντρικό αμυντικό με τρομερό κορμί, ο οποίος στην καριέρα του έχει να επιδείξει πολλές ακριβές μεταγραφές σε αρκετές ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει προλάβει να αγωνιστεί στις Μπλάκμπερν, Ανζί, ΚΠΡ και Ντιναμό Μόσχας, οι οποίες για χάρη του ξόδεψαν μεγάλα ποσά.

Αποχώρησαν Κλωναρίδης και Αμπέιντ

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις παικτών, την ύστατη στιγμή ολοκληρώθηκαν οι αποχωρήσεις του Βίκτωρα Κλωναρίδη και του Αμπέιντ. Οι δύο παίκτες αποτελούν πλέον παρελθόν από τους “Πράσινους”.

Ο μεν Κλωναρίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως δε θα έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Αντρέα Στραματσόνι, μετακόμισε στη Γαλλία και τη Λανς, με συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και την τρέχουσα σεζόν θα αγωνίζεται στη Ligue 2 με τη φανέλα της Λανς.

Ο Αμπέιντ, από την άλλη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντιζόν για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο Αλγερινός ανακοινώθηκε και επίσημα από τη νέα του ομάδα και το “Τριφύλλι” κατάφερε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν υπολογίζονταν από τον προπονητή του.

Αφήστε μια απάντηση