Χωρίς νικητή το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σε ένα φιλικό παιχνίδι που τελείωσε χωρίς νικητή. Το γκολ για τους “Πράσινους” σημείωσε ο Ρινάλντι, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Τάτος με πέναλτι.

Πως έπαιξαν οι “Πράσινοι

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, αλλά φυσικά όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν μπορούν να χαρακτηριστούν… δεύτερα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Στιλ, δεξιά ο Μέστο και αριστερά ο Χουχούμης, ενώ στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Κουτρουμπής και Ρέις. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Λεντέσμα και Ζέκα, ενώ δεξιά ήταν ο Ιμπάρμπο και αριστερά ο Βιγιαφάνιες. Στην κορυφή του 4-4-2 που παρέταξε ο Ιταλός αγωνίστηκαν ο Λέτο και ο Ρινάλντι.

Κεφάλι από νωρίς στο σκορ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν αρκετά καλά τον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 14’ με γκολ του Ρινάλντι. Ο Αργεντινός επιθετικός, μετά από σέντρα του Μέστο, πέτυχε με κεφαλιά το 1-0 και έβαλε μπροστά την ομάδα του. Λίγα λεπτά αργότερα είχε δεύτερη ευκαιρία να σημειώσει άλλο ένα τέρμα, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Άρη.

Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-0 και στην επανάληψη ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε αρκετές αλλαγές και σε παίκτες, αλλά και στη διάταξη της ομάδας του. Ο Άρης ήταν πιο απειλητικός από τους φιλοξενούμενους και τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με πέναλτι του Τάτου.

Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα πως οι παίκτες του στοίχημα πως θα μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα, αλλά η απόδοσή τους επηρεάζεται και από την αγωνιστική απραξία και την έλλειψη ρυθμού που έχει η ομάδα. Για τις μεταγραφές ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της και πλέον όλοι έχουν ως πρώτο στόχο τη βελτίωση της ομάδας.

Αναμένεται η έναρξη του πρωταθλήματος

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν πλέον την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το πότε θα γίνει. Φυσικά, συνεχίζεται η προετοιμασία και για τα παιχνίδια του Europa League.

Αφήστε μια απάντηση