Ετοιμάζεται για τη Λειβαδιά ο Παναθηναϊκός

Η απόφαση για την έναρξη της Super League πάρθηκε και όπως όλα δείχνουν, τα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Σεπτεμβρίου. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική και έτσι ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Λειβαδιά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Ο αγώνας αυτός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:30.

Οι “Πράσινοι”, υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι, συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το επερχόμενο παιχνίδι. Μοναδικό στoίχημα της ομάδας είναι η νίκη, αφού όλοι στην ομάδα θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και να δείξουν πως φέτος μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Φυσικά, μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη και τις δηλώσεις των υπευθύνων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τόνισαν πως δεν πρόκειται να κατεβούν να παίξουν στο πρωτάθλημα, αν σε αυτό υπάρξουν ορισμοί διαιτητών που έχουν προκαλέσει με τις αποφάσεις τους. Όλα, όμως, θα κριθούν σε λίγες ημέρες.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς με τον Άγιαξ

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. 15/9) τον Άγιαξ στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” και οι φίλοι της ομάδας μπορούν να αρχίσουν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον πρώτο αγώνα του “Τριφυλλιού” στους ομίλους του Europa League τις επόμενες ημέρες. Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων αναμένεται να αρχίσει την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, και από την πλευρά της ΠΑΕ αναμένουν sold – out.

Η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι πολύ μεγάλη και σίγουρα στο γήπεδο θα δώσει το “παρών” πλήθος κόσμου.

Πρόταση ανανέωσης στον Μάρκους Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού και στην ομάδα το γνωρίζουν πολύ καλά. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, θέλουν να… δέσουν το Σουηδό επιθετικό στην Ελλάδα και αυτή την περίοδο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου.

Στον Μπεργκ προτάθηκαν αυξημένες αποδοχές και υψηλά μπόνους και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει θετική απάντηση από την πλευρά του παίκτη. Η μόνη διαφορά υπάρχει στη ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά αυτό το εμπόδιο αναμένεται να ξεπεραστεί εύκολα.

Το Κόπα Άφρικα θα στοιχήσει στον Παναθηναϊκό

Για μεγάλο χρονικό διάστημα θα απουσιάσουν από τις τάξεις της ομάδας οι Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί, αφού οι Εθνικές τους ομάδες πήραν την πρόκριση για τα τελικά του Κόπα Άφρικα. Ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να στερηθεί των υπηρεσιών των τριών παικτών μέσα στη σεζόν και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο αγκάθι για τον Ιταλό τεχνικό. Σημειώνεται πως η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου. Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι στις κλήσεις των προπονητών των Εθνικών τους ομάδων.

Αφήστε μια απάντηση