Λαχτάρισαν με Μολέδο!

Τα… χρειάστηκαν προς στιγμήν στον Παναθηναϊκό, αφού ο Ροντρίγκο Μολέδο αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης. Τελικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός φαίνεται να το ξεπέρασε και αναμένεται να δώσει κανονικά το “παρών” στον αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντρέα Στραματσόνι στηρίζει την αμυντική του γραμμή πάνω στον Βραζιλιάνο, ο οποίος δίχως αμφιβολία έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο με τη φανέλα του “Τριφυλλιού”. Η απουσία του θα στοιχηματίζαμε πως θα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα, η οποία θέλει να ξεκινήσει με νίκη το νέο πρωτάθλημα. Πάντως, δεν είναι ακόμη σίγουρο πως ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς.

Από εκεί και πέρα, οι Διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν κανονικά στη βάση της ομάδας και στις προπονήσεις, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πέτυχε και ένα εξαιρετικό γκολ στην ισοπαλία της Σουηδίας με την Ολλανδία (σ.σ. 1-1), βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με τους Διοικούντες για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η τελική απάντηση του Σουηδού επιθετικού αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ημέρες.

Χαμός για ένα “μαγικό” χαρτάκι

Τα online εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άγιαξ για το Europa League έκαναν… φτερά, μέσα σε λίγη μόνο ώρα. Η ΠΑΕ κυκλοφόρησε τα πρώτα εισιτήρια μέσω ίντερνετ και αυτά έγιναν ανάρπαστα στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Μέσα σε δύο ώρες το σύστημα προειδοποιούσε τους φιλάθλους πως δεν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια, ενώ σε κάποιο χρονικό σημείο το σύστημα έπεσε από τον μεγάλο όγκο των επισκεπτών.

Ο αγώνας με τον Άγιαξ στη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου και στο γήπεδο αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα!

Χωρίς οπαδούς στη Λειβαδιά ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του (τουλάχιστον οργανωμένα) θα αγωνιστεί στην Λειβαδιά ο Παναθηναϊκός, μετά από απόφαση του Σταύρου Κοντονή να βάλει… φρένο στις οργανωμένες μετακινήσεις φιλάθλων σε εκτός έδρας ματς. Η απαγόρευση των μετακινήσεων αποφασίστηκε για όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες και πολύ δύσκολα θα αλλάξει αυτή η απόφαση.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ετοίμαζαν δυναμική μετακίνηση για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά το πιθανότερο είναι αυτό να μη συμβεί. Πάντως, πολλοί από τους φίλους της ομάδας θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, έστω και μεμονωμένα.

Αφήστε μια απάντηση