Την… πλήρωσε ο ΠΑΣ!

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την ήττα του από τον Άγιαξ στο παιχνίδι της Πέμπτης. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, πήρε τη νίκη με το ευρύ 4-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ.

Η αποβολή άλλαξε την εικόνα του αγώνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στοίχημα πως ήταν εξαιρετικά στημένος στον αγωνιστικό χώρο του “Απόστολος Νικολαΐδης” και ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να βρει χώρους και να επιτεθεί με αξιώσεις στα πρώτα λεπτά. Μέχρι και το 21ο λεπτό η ομάδα του Στραματσόνι είχε να επιδείξει μόνο μία κεφαλιά του Λέτο, η οποία πέρασε άουτ. Σε εκείνο το λεπτό, όμως, έγινε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής και μοιραία δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα.

Από εκεί και έπειτα ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος του αγώνα. Ο Βιγιαφάνιες πέρασε άμεσα στη θέση του Ιβάνοφ και το “Τριφύλλι” έγινε πολύ πιο επιθετικό, δημιουργώντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε στο 38ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί ο Μπεργκ με έξοχη κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Παρά τις πολλές ευκαιρίες των “Πρασίνων” στα επόμενα λεπτά, δεν υπήρξε δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πέτυχε άλλα 3 γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Στο 54ο λεπτό ο Λουντ χρήστηκε σκόρερ μετά από εκπληκτική πάσα του Μπεργκ, ενώ στο 76’ οι Λέτο και Μπεργκ συνεργάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να σημειώνει το 3-0. Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο στο 88ο λεπτό του αγώνα.

Στραματσόνι: Σημαντική η επιστροφή στις νίκες

Δε θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος ο Αντρέα Στραματσόνι από τη νίκη της ομάδας του, αλλά και από την εμφάνιση των παικτών του. Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα πως ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες και είχε τη σωστή νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Συνεχίζει την αποθεραπεία ο Κουτρουμπής

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Άγιαξ για το Europa League και έμεινε εκτός αποστολής και για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αμυντικός του “Τριφυλλιού” συνεχίζει την  αποθεραπεία του, παρά το γεγονός πως συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης της Δευτέρας.

Από την άλλη, τις ατομικές προπονήσεις συνεχίζει και ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες.

Αφήστε μια απάντηση