“Λαβωμένος” ο Παναθηναϊκός

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών ταξίδεψε στο Βίγκο ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει τη Θέλτα. Ο Αντρέα Στραματσόνι δε θα έχει στη διάθεσή του πολλά από τα βασικά στελέχη της ομάδας του και στοίχημα πως αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των “Πρασίνων”.

Από την αποστολή του Παναθηναϊκού απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Γουακάσο και Ιβάνοφ, ενώ εκτός έμειναν και οι Χουλτ, Μέστο και Λέτο. Οι τρεις τελευταίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και μοιραία αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού είναι δύσκολη, καθώς η Θέλτα είναι μία ποιοτική ομάδα και στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες της έχουν παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 20:00 και οι “Πράσινοι” θα έχουν στο πλευρό τους και αρκετούς φιλάθλους που ταξίδεψαν από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα εντός έδρας από τον Άγιαξ, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα από το ματς, ώστε να αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Φυσικά, ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να παίξει ρόλο στη συνέχεια του θεσμού.

Μέσα σε όλα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να σπάσει και την πολύ κακή παράδοση που έχει στην Ισπανία, αφού οι “Πράσινοι” έχουν αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία σε 13 εκτός έδρας αγώνες με ισπανικές ομάδες εκτός.

Θετικός για επιστροφή στον Παναθηναϊκό ο Σιμάο

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό και το όνομά του ακούστηκε και αυτό το καλοκαίρι για τους “Πράσινους”, ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Ελλάδα.

Ο αμυντικός μέσος από τη Μοζαμβίκη, παραχώρησε συνέντευξη σε ελληνικό αθλητικό site, και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο ίδιος δεν είναι αρνητικός σε πιθανή επιστροφή του στο “Τριφύλλι”, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση, αλλά και να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Εκτός των άλλων, ο Σιμάο σχολίασε και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Θέλτα, για το οποίο ανέφερε πως η ελληνική ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να προσέξει πολύ την άμυνά της.

Αφήστε μια απάντηση