Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει περισσότερα εισιτήρια από τον Άγιαξ

Στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού υπάρχει μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Άγιαξ. Οι φίλοι της ομάδας εξάντλησαν σε λίγες ημέρες τα “μαγικά” χαρτάκια, αλλά η ζήτηση παραμένει αυξημένη και γίνονται κινήσεις για να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι.

Από την πλευρά της Διοίκησης ετοιμάζονται για συνάντηση με τους ανθρώπους του “Αίαντα” ώστε να αιτηθούν περισσότερα εισιτήρια για το ματς του Άμστερνταμ. Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη προγραμματίσει την εκδρομή τους στην Ολλανδία, αλλά δεν είναι απίθανο να μην καταφέρουν να βρουν εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο.

Το τι θα γίνει μετά τη συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με αυτούς του Άγιαξ, στοίχημα πως θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία είναι προγραμματισμένο για τις 24 Νοεμβρίου του 2016. Πριν από αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει δύο φορές τη Σταντάρ Λιέγης και αν καταφέρει να πάρει τουλάχιστον 4 βαθμούς, τότε θα είναι δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Επόμενος αντίπαλος η Σκόντα Ξάνθη

Όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας εντός των… τειχών, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι πρωτοπόρος στη Super League, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος φιλοξενεί στην έδρα του τη Σκόντα Ξάνθη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου του 2016, στις 16:00 και οι “Πράσινοι” έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει την πρώτη θέση της κατάταξης.

Όσον αφορά τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα, η ΠΑΕ ενημέρωσε του φιλάθλους πως η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 μέσω ίντερνετ. Από την άλλη, από την Παρασκευή θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Στην Κ20 του Παναθηναϊκού ο αδερφός του Ιμπάρμπο

Παρότι δεν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όπως ο αδερφός του, ο Άντονι Ιμπάρμπο προπονείται με την ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες. Ο αδερφός του Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται στην Ελλάδα και ζήτησε από τους “πράσινους” να γυμναστεί με τους… μικρούς, και η επιθυμία του έγινε πράξη.

Αφήστε μια απάντηση