Έτοιμος για το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Ο Αντρέα Στραματσόνι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Ιταλός τεχνικός είδε με ευχαρίστηση τον Βιγιαφάνιες να τίθεται στη διάθεσή του, ενώ “παρών” στην αποστολή της ομάδας θα είναι και ο Χουλτ, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Παρόλα αυτά, ο Σουηδός μπακ αναμένεται να μείνει στον πάγκο, αφού δεν έχει ξεπεράσει τελείως το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.  

Από την άλλη, εκτός αποστολής τέθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο “Σέμπα” απέκτησε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση της ομάδας (θλάση στον δικέφαλο) και αναμένεται να απουσιάσει αρκετές ημέρες από τις επίσημες διοργανώσεις. Ο πονοκέφαλος του Στραματσόνι έγκειται στο γεγονός πως ο Αργεντινός θα απουσιάσει και από τον αγώνα με τη Θέλτα στο Βίγκο.

Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου του 2016, στις 20:30. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα.

Ανανέωσε ο Μάρκους Μπεργκ

Όπως αναμενόταν, ο Μάρκους Μπεργκ είπε το “ναι” στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Ο Σουηδός επιθετικός συμφώνησε σε όλα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι και το 2019.

Οι απολαβές του Μπεργκ, μαζί με τα μπόνους, αναμένεται να ξεπεράσουν το 1.000.000 ευρώ και ουσιαστικά γίνεται και με τη “βούλα”, πλέον, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Ο ίδιος ο Σουηδός δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο ίδιος αισθάνεται πως βρίσκεται στον “παράδεισο” και μεγάλος του στόχος είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.

“Κρεμάει” τα παπούτσια του ο Εσιέν

Πολύ πιθανό είναι πλέον το σενάριο ο Μικαέλ Εσιέν να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Γκανέζος μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό χωρίς να αφήσει το στίγμα του, δεν κατάφερε να βρει ομάδα και είναι κοντά στο να “κρεμάσει” τα παπούτσια του.

Ο παίκτης ήταν σε συζητήσεις με ομάδα της Αυστραλίας όλο αυτό το διάστημα, αλλά η μετακίνησή του στη “χώρα των καγκουρό” ναυάγησε. Αυτό μπορεί να είναι το τέλος μίας σπουδαίας ποδοσφαιρικής καριέρας, η οποία δεν έκλεισε ιδανικά για τον ίδιο.

Αφήστε μια απάντηση