Νέα απώλεια βαθμών για τον Παναθηναϊκό

Μετά την ήττα από την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός άφησε βαθμούς και στη Βέροια, αφού δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη συγκεκριμένη πόλη. Οι “Πράσινοι”, αν και ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, δεν κατάφεραν να πετύχουν πάνω από ένα γκολ και τελικά ισοφαρίστηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Με την ισοπαλία απέναντι στη Βέροια (σ.σ. 1-1), το “Τριφύλλι” έμεινε στο -4 από την πρώτη θέση και πλέον η κατάσταση αρχίζει να στενεύει, αφού ακολουθεί και δύσκολο πρόγραμμα.

Δεν έβρισκαν στόχο με τίποτα

Ο Παναθηναϊκός ήταν πραγματικά καταιγιστικός στο πρώτο μέρος και στοιχηματίζουμε ότι θα μπορούσε χωρίς υπερβολή να έχει προηγηθεί με δύο ή περισσότερα γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν στο ρυθμό της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι, η οποία άνοιξε τελικά το σκορ στο 13ο λεπτό, ενώ πρώτα είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μάρκους Μπεργκ.

Μετά το πρώτο γκολ οι παίκτες του Παναθηναϊκού δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Τόσο ο Μπεργκ, όσο και οι Ιμπάρμπο και Λουντ, αστόχησαν από καλή θέση και το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Βέροια αναθάρρησε και επιδίωξε την ισοφάριση, αφού οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι υποχώρησαν μετά το 65ο λεπτό του αγώνα. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστα, έφτασαν στο 1-1 στο 88ο λεπτό με γκολ του Σωτήρη Μπαλάφα.

Σκασμένος ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν πραγματικά σκασμένος μετά τη νέα γκέλα της ομάδας του και τα έψαλε στους παίκτες του στα αποδυτήρια. Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε ντροπή αυτό που έγινε στο ματς και τόνισε πως η νοοτροπία που έχουν μερικοί παίκτες δεν αρμόζει στην ομάδα και αυτό θα αλλάξει σύντομα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε πως αυτή η ισοπαλία ήταν σαν ήττα για την ομάδα του και πως ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο οπισθοχώρησης των παικτών του στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν κινδυνεύει η θέση του στον πάγκο της ομάδας, ο ίδιος ανέφερε πως δεν νομίζει να ισχύει κάτι τέτοιο.

Με τον Ηρακλή για το Κύπελλο

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Ηρακλή. Το “Τριφύλλι” θα υποδεχθεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016, στις 19:30.

Αφήστε μια απάντηση