Μεγάλο πρόβλημα στο γκολ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα που παίρνει μέρος, αλλά οι παίκτες του δυσκολεύονται πάρα πολύ να τελειώσουν τις φάσεις και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό αποδείχθηκε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή, όπου παρά τις πολλές ευκαιρίες το “Τριφύλλι” δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0.

Οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών για άλλο ένα παιχνίδι και παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη. Αυτό στοίχημα πως αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα, η οποία έμεινε μακριά από τις νίκες για 4ο σερί ματς.

Την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016, στις 15:00, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί ξανά στο γήπεδό του τον Ηρακλή, αλλά αυτή τη φορά για την 9η αγωνιστική της Super League. Οι “Πράσινοι” δεν έχουν πλέον κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών, αφού ήδη βρίσκονται πίσω από τον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέφερε σε δηλώσεις του πως η ομάδα θα πρέπει να διατηρήσει την ηρεμία της και θα ανταποκριθεί στην πίεση. Φυσικά, ο Ιταλός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφέρει πως σίγουρα υπάρχει ένα θέμα με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και αυτό το διαπίστωσαν όλοι στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Βέροια και Ηρακλή.

“Τρέχουν” για το ντέρμπι οι Ζέκα και Λεντέσμα

Η κατάσταση των Κάρλος Ζέκα και Κριστιάν Λεντέσμα βελτιώνεται και στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι πως οι δύο παίκτες θα καταφέρουν να δώσουν το “παρών” στο ντέρμπι του “Καραϊσκάκης”. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα με θλάσεις, αλλά και οι δύο κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι την ερχόμενη αγωνιστική.

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ

Μπορεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού να υπάρχουν δύο δεξιοί μπακ, αλλά σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα το “Τριφύλλι” μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση και τρίτου παίκτη που θα μπορεί να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Μέστο αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και ο Κουλιμπαλί θα λείψει από την ομάδα, αφού να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας για το Κόπα Άφρικα. Αυτό φαίνεται πως οδηγεί τους “Πράσινους” σε αναζήτηση ενός ακόμη παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Αφήστε μια απάντηση