Χαμένος και… λαβωμένος!

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ της Πέμπτης για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε με 0-3 από τη Σταντάρ Λιέγης. Εκτός από το γεγονός πως οι “Πράσινοι” μετά από αυτό το αποτέλεσμα έχουν ελάχιστες έως μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης, έχασαν με τραυματισμό και τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα απουσιάσει από το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Super League.

Κατέρρευσε μετά το 0-1

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με πολλές απουσίες στον αγώνα με του Βέλγους, αλλά στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου, έδειξε πως μπορούσε να φτάσει στη νίκη που θα τον διατηρούσε στο κόλπο της πρόκρισης. Παρόλα αυτά, η ελληνική ομάδα δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 62ο λεπτό και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Στο 76ο λεπτό η Σταντάρ Λιέγης έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, βάζοντας ουσιαστικά ταφόπλακα στις ελπίδες του “Τριφυλλιού” για ανατροπή. Το τελικό σκορ (σ.σ. 0-3) διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 77ο λεπτό ο Εμποκού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Χουχούμης ήταν τραυματίας και ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός έπαιζε με εννέα παίκτες.

Αποχώρησε τραυματίας ο Μπεργκ και χάνει το ντέρμπι

Ο Μάρκους Μπεργκ είχε ενοχλήσεις πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σταντάρ, αλλά τόσο ο ίδιος, όσο και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, πήραν την απόφαση να αγωνιστεί βασικός. Παρόλα αυτά, ο παίκτης έγινε αναγκαστική στο 30ο λεπτό και ουσιαστικά τέθηκε νοκ – άουτ και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 19:30.

Ο Μπεργκ θα κάνει μαγνητική για να εξακριβωθεί η ζημιά που υπέστη, αλλά και ο χρόνος της αποθεραπείας του.

Επιστρέφουν οι Ζέκα, Λεντέσμα και Χουλτ

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι θα είναι όπως όλα δείχνουν οι Ζέκα, Λεντέσμα και Χουλτ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι τρεις βασικοί παίκτες της ομάδας πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση και αυτό στοίχημα πως χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος είδε σημαντικούς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στη δράση.

Από την άλλη, οι Σάμπα και Μπουμάλ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και φυσικά θα είναι εκτός αποστολής για το ντέρμπι της Κυριακής. Το ίδιο ισχύει και για τους Μπεργκ και Χουχούμη, οι οποίοι θα περάσουν από εξετάσεις για να εκτιμηθούν οι τραυματισμοί τους.

Αφήστε μια απάντηση