Άλλη μία ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Europa League

Ο Παναθηναϊκός θα στοιχημάτιζε κανείς στο ότι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα και προέρχεται από τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Μεταξύ άλλων, οι “Πράσινοι” στα συγκεκριμένα ματς δεν κατάφεραν καν να σκοράρουν και πλέον κινδυνεύουν να χάσουν όλους τους στόχους τους από Νοέμβριο μήνα. Στο πρωτάθλημα το “Τριφύλλι” είναι 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ στο Europa League έχει αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Την προηγούμενη Πέμπτη ο Παναθηναϊκός έπαιξε στην έδρα του Άγιαξ το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά το έκαψε και αυτό! Η ήττα με 2-0 από τον Αίαντα άφησε στον ένα βαθμό την ελληνική ομάδα, η οποία δεν έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης. Μοιραίος για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ήταν γι’ άλλη μία φορά ο Λουκ Στιλ, ο οποίος δέχτηκε άλλο ένα γκολ από εκτέλεση φάουλ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας είχε κακή τοποθέτηση στο φάουλ που εκτέλεσε ο Σουνέ και είδε την μπάλα να καταλήγει στην κλειστή του γωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έδειξε καλό πρόσωπο και είχε μία τεράστια ευκαιρία με τον Ιμπάρμπο, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “Πράσινοι” ήταν ακόμη μία φορά αλλαγμένοι προς το χειρότερο. Οι παίκτες ξέμειναν από δυνάμεις, ενώ γι’ άλλη μία φορά άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους κράμπες και θλάσεις. Στο 50ο λεπτό ο Άγιαξ έφτασε και σε δεύτερο γκολ μετά από λάθος του Χουλτ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος! Μετά και από αυτή την ήττα ο Παναθηναϊκός έμεινε και μαθηματικά στην τελευταία θέση του ομίλου του και απώλεσε κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο

Το “Τριφύλλι” επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να επικεντρωθεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Σε αυτό το ματς η νίκη είναι μονόδρομος και αυτό το γνωρίζει καλά ο Αντρέα Στραματσόνι και οι παίκτες του. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016, στις 19:30.

Αφήστε μια απάντηση