Τελείωσε με το χειρότερο τρόπο

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε τη φετινή σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στοιχηματίζοντας να αφήσει πίσω του τις τραγικές εμφανίσεις των τελευταίων ετών. Παρόλα αυτά, το ταξίδι των “Πρασίνων” στο Europa League μετατράπηκε σε εφιάλτη, αφού η ομάδα τερμάτισε τελευταία στον όμιλο, με μόλις ένα βαθμό.

Η ήττα από τη Θέλτα στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” με 0-2 χάρισε άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ στην ελληνική ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει απολέσει πλήρως το ευρωπαϊκό προφίλ που είχε κάποτε.

Ο Παναθηναϊκός κατέχει πλέον το αρνητικό ρεκόρ αγώνων χωρίς νίκης στην ιστορία του Europa League. Οι “Πράσινοι” συμπλήρωσαν 13 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στη διοργάνωση, αφού το τελευταίο τους “τρίποντο” χρονολογείται το 2012 επί της Μάριμπορ. Συν τοις άλλοις, ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που τερματίζει με μόλις ένα βαθμό σε όμιλο της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Η εικόνα του αγώνα

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Θέλτα ξεκίνησε με τους “Πράσινους” να χάνουν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ρινάλντι στο 3ο μόλις λεπτό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, η ισπανική ομάδα μπήκε μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Γκουιντέτι από τη γραμμή της μικρής περιοχής.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και κάπως έτσι κύλησε και το δεύτερο. Παρόλα αυτά, στο 75ο λεπτό η Θέλτα πέτυχε και δεύτερο γκολ, αφού ο Μολέδο υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Ορεγιάνα νίκησε τον Στιλ από τα έντεκα βήματα και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Ήθελα να δοκιμάσω κάποιους παίκτες”

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Θέλτα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, τόνισε στις δηλώσεις του πως το σκεπτικό του για τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ήταν πως ήθελε να δοκιμάσει αρκετούς παίκτες για να έχει ξεκάθαρη άποψη γι’ αυτούς. Επιπλέον, ο ίδιος ανέφερε πως η ομάδα δεν είχε χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς και υπήρχε κούραση, καθώς οι παίκτες προέρχονταν από μία σειρά αγώνων.

Σχεδιάζει αλλαγές ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ του Παναθηναϊκού και να δώσει νέα πνοή στην ομάδα, ούτως ώστε να αλλάξει εικόνα προς το καλύτερο. Ο νέος προπονητής του “Τριφυλλιού” αναμένεται να προβεί σε αλλαγές προσώπων σε πολλά πόστα, τα οποία ξεκινούν από το ιατρικό τιμ και φτάνουν μέχρι και τους υπεύθυνους της ομάδας.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, μάλιστα, ο ίδιος έχει καταλήξει ήδη στις αλλαγές προσώπων που θα κάνει στην ομάδα, είτε πρόκειται για παίκτες, είτε για το επιτελείο της.

Με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα

Την ερχόμενη Κυριακή ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο για τη Super League. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 19:30.

Αφήστε μια απάντηση