Επέστρεψε από την… κόλαση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την κόλαση στον παράδεισο στο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης, αφού από εκεί που έχανε με 2-0 κατάφερε να επικρατήσει με 4-3. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ηρακλή, οι “Πράσινοι” πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κορυφαίος για τη ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και έφερε τα πάνω κάτω. Πολλά παράπονα από τους παίκτες του είχε στο πρώτο ημίχρονο ο Έλληνας τεχνικός, καθώς είδε τους αμυντικούς του (Ιβάνοφ, Χουχούμη) να επιδίδονται σε σοβαρά λάθη.

Τραγικός Παναθηναϊκός και δίκαιο προβάδισμα του Απόλλωνα

Το “Τριφύλλι” γνώριζε εξ αρχής πως δεν είχε την κατάσταση στα χέρια του, αφού ήθελε τη νίκη και παράλληλα να υπάρξει νικητής στον αγώνα ΟΦΗ – Ηρακλής. Ο Απόλλων, από την άλλη, είχε ελπίδες πρόκρισης και παρουσιάστηκε εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε δύο γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Ιβάνοφ έκανε τραγικό λάθος στη φάση του πρώτου γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ενώ ο Χουχούμης έκανε κακή απομάκρυνση μετά το κόρνερ που προήλθε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα. Μέχρι και το 28ο λεπτό οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν ωσεί παρών στον αγωνιστικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μπεργκ και Λουντ. Στο 54ο λεπτό ο Σουηδός επιθετικός μείωσε σε 2-1, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Εμποκού έφερε το ματς στα ίσα. Στο 65ο λεπτό ήταν η σειρά του Λέτο να χρηστεί σκόρερ και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 74’ και μετά από παράλληλο γύρισμα του Μπεργκ, ο Ντάσιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-4!

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός είχε σφραγίσει τη νίκη με μία… επική ανατροπή, στο 75ο λεπτό ο Ρέις υπέπεσε σε πέναλτι και μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Σιατραβάνης μείωσε για τον Απόλλων και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ ο Κονέ είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Το τελικό σκορ δεν άλλαξε και τελικά οι “Πράσινοι” πήραν τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αποχώρησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Στο ημίχρονο του αγώνα, και ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0, οι οπαδοί της ομάδας που βρίσκονταν στο γήπεδο αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές και αποχώρησαν από τις εξέδρες.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Δεν είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση”

Ο Παναθηναϊκός στοιχηματίζουμε πως πέρασε από… σαράντα κύματα για να πάρει τη πρόκριση και η εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο έκανε έξαλλο τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Προπονητής της ομάδας ανέφερε στις δηλώσεις πως δεν είναι χαρούμενος για τον τρόπο που ήρθε η πρόκριση και πως η εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του δεν αρμόζει σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Συν τοις άλλοις, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως είχε ζητήσει από τους παίκτες να σεβαστούν την ομάδα, αλλά κάποιοι δεν το έκαναν, προμηνύοντας έτσι αποχωρήσεις και αποδεσμεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση