Ανακοινώθηκαν Λυμπερόπουλος και Φύσσας

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκαν από τον Παναθηναϊκό ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυμπερόπουλος, και ο νέος Διευθυντής Ακαδημιών της ομάδας, Τάκης Φύσσας. Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του “Τριφυλλιού” θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την ομάδα να βρεθεί ξανά στο σημείο που ήταν κάποτε.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιστρέφει στην ομάδα μετά από 13,5 χρόνια και θα αναλάβει χρέη Τεχνικού Διευθυντή με αυξημένες αρμοδιότητες. Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη συμφωνία συνεργασίας των δύο πλευρών, στην οποία αναφέρονταν τα εξής:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Τεχνικού Διευθυντή”.

Από την άλλη, ο ίδιος ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανάφερε στις δηλώσεις του:

“Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω το Σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του”.

Από την άλλη πλευρά, ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει ξανά στον Παναθηναϊκό για να αναλάβει τα καθήκοντα του Διευθυντή των Ακαδημιών της ομάδας. Η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος θα είναι ο νέος Διευθυντής της Ακαδημίας του Συλλόγου”.

Αξίζει να σημειωθεί πως, παράλληλα με την πρόσληψη του Τάκη Φύσσα, ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Σαμαρά, τον οποίο η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του.

Στις δηλώσεις του ο Τάκης Φύσσας ανέφερε:

“Η τιμή που μου γίνεται να αναλάβω αυτή τη θέση είναι σημαντική. Οι αναπτυξιακές ηλικίες είναι μοναδικές, αφού έχουν να κάνουν με παιδιά, γι’ αυτό έχω την υποχρέωση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”.

Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο αμυντικός μέσος του Αστέρα Τρίπολης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το “Τριφύλλι”. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι για 4,5 χρόνια και ο παίκτης ανακοινώθηκε και επίσημα από το Σύλλογο.

Η μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ, αλλά η απόκτησή του ήταν επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αφήστε μια απάντηση