Ο Μάρκους πήρε το όπλο του!

Με τον Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει δύο γκολ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” (σ.σ. 2-1) και να φτάσει τους 29 βαθμούς. Πλέον οι “Πράσινοι” βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, δέκα πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό και δύο πίσω από τη δεύτερη της κατάταξης, Ξάνθη.

Γρήγορο προβάδισμα και άγχος στη συνέχεια

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ξεκίνησαν δυνατά το ματς και έψαξαν από νωρίς το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα νίκης. Παρόλα αυτά, οι αμυντικοί του Πλατανιά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. Στο 24ο λεπτό, όμως, ήρθε το πέναλτι που κέρδισε ο Ευαγγέλου και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεργκ για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Πριν καλά καλά συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Παναθηναϊκός έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη, μετά από ωραία πάσα του Βιγιαφάνιες. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και τρία λεπτά μετά το γκολ του Παναθηναϊκού κατάφεραν να φτάσουν στη μείωση του σκορ με τον Αποστολόπουλο. Με το σκορ στο 2-1 οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο αμφότερες οι ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Έτσι, οι “Πράσινοι” πήραν τη νίκη και ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθειά των παικτών του και πως αν οι τελευταίοι ήταν πιο προσεκτικοί, τότε η ομάδα του θα μπορούσε πετύχει περισσότερα γκολ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκό επεσήμανε πως η ομάδα του δεν κινδύνεψε μετά το 2-1, αλλά πάντα υπάρχει άγχος όταν το σκορ είναι… ρευστό.

Αποχωρούν οι Σάμπα και Ιβάνοφ

Δύο από τους αμυντικούς που απέκτησε ο Παναθηναϊκός το προηγούμενο καλοκαίρι, αναμένεται να αποτελέσουν άμεσα παρελθόν από την ομάδα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Σάμπα και Ιβάνοφ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Αμφότεροι αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους με το “Τριφύλλι” και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Η Κέρκυρα επόμενος αντίπαλος

Την ερχόμενη Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στις 19:30 και φυσικά γι’ άλλη μία φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών.

Αφήστε μια απάντηση