Επιστροφή με γκολ για Κλωναρίδη – Κέρδος οι “μικροί”

Ο Παναθηναϊκός είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο ματς, αλλά πέτυχε και δεύτερη νίκη εις βάρος του Κισσαμικού με το ευρύ 0-4! Οι “Πράσινοι” αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, ενώ βασικός ήταν και ο Βίκτορας Κλωναρίδης που επέστρεψε πριν λίγες ημέρες ως δανεικός από τη Λανς.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προηγήθηκε στο σκορ με τον Κλωναρίδη στο 42ο λεπτό του αγώνα. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό, ο νεαρός Χατζηγιοβάννης πέτυχε το 0-2, ενώ στο 78ο λεπτό τη σκυτάλη πήρε ο Πίσπας που πέτυχε το 0-3. Το… χορό των γκολ έκλεισε ο Μπουμάλ, ο οποίος στο 79ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα.

Στην αποστολή οι Εμποκού και Κουλιμπαλί

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας για το Κόπα Άφρικα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον συμπεριέλαβε άμεσα στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε συζήτηση με τον παίκτη και τελικά πήρε την απόφαση να τον βάλει στη 20άδα για τον Σαββατιάτικο αγώνα. Στην αποστολή είναι και ο Κουλιμπαλί που αναμένεται να αγωνιστεί βασικός, αλλά και ο Βίκτορας Κλωναρίδης. Από την άλλη, εκτός είναι οι τραυματίες Λέτο και Χουλτ που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Κουρμπέλης που δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Ο εκτός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017, και το έργο των “Πρασίνων” στοίχημα πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Βελλίδη

Ο Μάρκος Βελλίδης έχει αποδεσμευτεί από τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά προς το παρόν αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν σε επαφή με τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ για να μάθουν τις απαιτήσεις του. Από την πλευρά του “Τριφυλλιού” δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτή η είδηση, αλλά όσο ο Βελλίδης δεν κλείνει στον ΠΑΣ, άλλο τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια.

Δανεικός στη Γρανάδα ο Γουακάσο

Στην ισπανική Γρανάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γουακάσο ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό με οψιόν αγοράς. Ο παίκτης είχε δηλώσει ευθαρσώς πως δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και πως ήθελε να αγωνιστεί ξανά στη La Liga. Από την πλευρά της ελληνικής ομάδας δεν του έκλεισαν το δρόμο και τον παραχώρησαν ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση