Σούπερ Μπεργκ και νέα τεσσάρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη Super League με εμφατικό τρόπο. Οι “Πράσινοι”, έχοντας ως μπροστάρη τον Μάκρους Μπεργκ που πέτυχε τρία γκολ, επικράτησαν με 4-0 του Παναιτωλικού στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για τη συνέχεια. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη…. θα στοιχημάτιζε κανείς πως πέταξαν στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη σημείωσαν τέσσερα τέρματα και πέτυχαν τη δεύτερη σερί νίκη τους με το ίδιο σκορ (4-0 με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο) και τρίτη στα τελευταία τέσσερα ματς.

“Πράσινη” φλυαρία και τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στον Παναιτωλικό. Μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Λόπες βγήκε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο, αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά ουσιαστικά οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν απείλησαν την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το ματς και στο 67ο λεπτό ξεκίνησε ο χορός των γκολ. Ο Μπεργκ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0. Στο 80ο λεπτό ο Σουηδός επιθετικός σημείωσε το 2-0, ενώ στο 89’ ο Ρόμπιν Λουντ σημείωσε το 3-0 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπεργκ πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας του, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του “Τριφυλλιού”.

Το τελικό 4-0 έφερε τους “Πράσινους” στους 35 βαθμούς και στην 4η θέση της βαθμολογίας. Πλέον στην ομάδα στρέφονται στην προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Πλατανιά

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει ο Πλατανιάς για τη μεταγραφή του Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό. Οι Κρητικοί υποστηρίζουν πως δεν έχουν λάβει από τους “Πράσινους” ένα ποσό κοντά στις 61.000 ευρώ και προσέφυγαν στα αρμόδια όργανα. Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού ζήτησε και πήρε αναβολή για δύο εβδομάδες και έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 28/2.

Αφήστε μια απάντηση