“Σίφουνας” ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από την Τρίπολη, διαλύοντας τον τοπικό Αστέρα με το βαρύ 0-5! Οι “Πράσινοι” έκαναν το καλύτερο τους ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-4(!) από το 39ο λεπτό του αγώνα, δείχνοντας πως έχουν αφήσει πίσω τους τις κακές εμφανίσεις του Ιανουαρίου.

Με τη νίκη του επί του Αστέρα ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς.

Καταιγιστικός από το πρώτο λεπτό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν σαν… αφιονισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και έπιασαν κυριολεκτικά από το λαιμό τους γηπεδούχους και δεν τους άφησαν να ανασάνουν. Στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα ο Μπεργκ έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για την ομάδα του, αλλά στο 7ο λεπτό ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Μπουμάλ και σημείωσε το 0-1. Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Εμποκού με εκπληκτική πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Μπεργκ που δεν αστόχησε και έγραψε το 0-2 στο 9’. Στο 17ο λεπτό ο Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει το σκορ και σα να μην έφτανε αυτό, στο 31’ δέχτηκε και τρίτο γκολ από τον Μολέδο (από θέση οφσάιντ). Ο χορός των γκολ στο πρώτο ημίχρονο έκλεισε από τον Εμποκού, ο οποίος στο 39’ έγραψε το 0-4. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τα τέσσερα γκολ οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έχασαν και πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αισθητά πεσμένος και ο Αστέρας προσπάθησε μάταια να φτάσει στη μείωση του σκορ. Αντ’ αυτού, η ομάδα της Τρίπολης δέχτηκε και 5ο γκολ στο 83ο λεπτό από τον Μπουμάλ και υπέστη μία βαριά ήττα.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Κάναμε ολοκληρωμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο”

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε στις δηλώσεις του πως οι παίκτες του έκαναν ολοκληρωμένο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και είχαν ενέργεια, αυτοματισμούς, διάθεση, αλλά και κίνηση χωρίς τη μπάλα που τους έδωσε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τους χώρους που δημιουργήθηκαν.

Ο Ουζουνίδης τόνισε πως αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού που θέλει να βλέπει από την ομάδα του και οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν να το παίζουν και στα εντός και στα εκτός έδρας ματς. Επίσης, στις δηλώσεις τους ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους και τη μεγάλη νίκη τους και επεσήμανε πως με τέτοιες εμφανίσεις ανεβαίνει ακόμη περισσότερο η αυτοπεποίθησή τους.

Στο τέλος των δηλώσεων του ανέφερε πως η ομάδα του δεν έχει πετύχει κάτι μετά από αυτή τη νίκη και όλοι οι παίκτες πρέπει να διατηρήσουν τη σοβαρότητά τους και να συνεχίσουν να δουλεύουν για να γίνουν ακόμη καλύτεροι.

Αφήστε μια απάντηση