Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ στο “ΟΑΚΑ”, στο παραδοσιακό αθηναϊκό ντέρμπι της Super League. Οι “Πράσινοι” βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 5η ΑΕΚ. Με νίκη ο Παναθηναϊκός είναι σχεδόν βέβαιο πως θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play offs, ενώ και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τους διεθνείς να επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις και ετοιμάζει την ομάδα χωρίς σοβαρά προβλήματα απουσιών. Ο Εμποκού ξεπέρασε το μικροτραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμπιν Λουντ που τραυματίστηκε ελαφρώς στον αγώνα της Εθνικής του ομάδας.

Ο εκτός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017, στις 19:30 και είναι το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για τους “Πράσινους”, αφού είχε προηγηθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό (νίκη με 1-0).

Κατατέθηκε ο φάκελος για την αδειοδότηση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε το φάκελο αδειοδότησης προκειμένου να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν (2017-18). Ο φάκελος κατατέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και οι “Πράσινοι” ήταν μέσα στην προθεσμία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλοί διακανονισμοί για οφειλές και οι αρμόδιοι της ομάδας έδωσαν μεγάλη μάχη για να πετύχουν τους συμβιβασμούς.

Από τον Παναθηναϊκό εκφράζουν την πεποίθησή τους πως δε θα υπάρξει καμία εμπλοκή και η ομάδα θα πάρει κανονικά την άδεια.

Αρνητική η Κιέβο στο ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του Εμποκού

Στον Παναθηναϊκό είναι πολύ ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του Εμποκού μετά την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη και είχαν ξεκινήσει τις επαφές με την Κιέβο Βερόνα για να διατηρήσουν τον Κονγκολέζο στην ομάδα και τον επόμενο χρόνο. Παρόλα αυτά, η ιταλική ομάδα φέρεται να είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και συζητάει μόνο για πώληση του ποδοσφαιριστή.

Η συμφωνία εξαγοράς του Εμποκού έχει οριστεί σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ και από το “Τριφύλλι” είναι σχεδόν απίθανο να καλυφθεί ένα τέτοιο ποσό. Αν λάβουμε ως δεδομένα όλα αυτά, τότε η παραμονή του Κονγκολέζου στην Ελλάδα στοίχημα πως είναι απίθανη.

Αφήστε μια απάντηση