Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΛ και θα ξεκινήσει με ένα βαθμό τα play offs

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν παρουσίασε μεγάλες δυσκολίες για τον Παναθηναϊκό. Το “Τριφύλλι” κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 και σε συνδυασμό με τις γκέλες της ΑΕΚ και του Πανιωνίου θα ξεκινήσει με 1 βαθμό τη διαδικασία των play offs.

Οι “Πράσινοι” κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους το βαρύ αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και πήραν τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική της Super League χάρις σε γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο και του Μάρκους Μπεργκ. Έτσι, η ομάδα σκαρφάλωσε στους 57 πόντους και θα εκκινήσει με καλύτερες προϋποθέσεις τα μπαράζ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Μπεργκ που τα κάνει όλα!

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι μακράν του δευτέρου ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν. Ο Σουηδός επιθετικός έδωσε την ασίστ στο γκολ του Λέτο, ενώ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και σφράγισε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.

Με το γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΛ, ο Μάρκους Μπεργκ έφτασε τα 22 στην εφετινή Super League και φυσικά είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπεργκ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος κάνοντας ρεκόρ επταετίας, αφού κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να σημειώσει τόσα τέρματα στη Super League τα τελευταία χρόνια.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Κάναμε αυτό που έπρεπε”

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε πως η ομάδα του δεν ξεκίνησε ιδανικά το ματς, αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν πως οι ποδοσφαιριστές έκαναν αυτό που έπρεπε και τελικά πήραν τη νίκη.

Ο προπονητής του “Τριφυλλιού” δήλωσε πως δοκίμασε κάποιους παίκτες στο σχηματισμό της ομάδας του, αφού ήθελε να δει τη φυσική τους κατάσταση και το πόσο μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων.

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το κίνητρο των παικτών, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε πως είπε κάποια πράγματα στους ποδοσφαιριστές του για τα play offs, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ του κάλεσε να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον τους.

Παρακολουθείστε τα γκολ του Παναθηναϊκού

Αφήστε μια απάντηση