Διακοπή στη “Λεωφόρο” και ήττα στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά το ματς με τον ΠΑΟΚ στη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας”, καθώς προηγήθηκε στο 10ο μόλις λεπτό με γκολ του Μάρκους Μπεργκ. Από εκεί και πέρα, όμως, στοίχημα πως κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί αυτά που επακολούθησαν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο διαιτητής Κομίνης απέβαλε με αυστηρή κόκκινη κάρτα τον Βλαχοδήμο για μαρκάρισμα πάνω στον Ενρίκε. Έτσι, για δεύτερο σερί ματς ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά, οι “Πράσινοι” δεν κινδύνευσαν από τον ΠΑΟΚ και άγγιξαν το 2-0 με κεφαλιά του Μπεργκ που απέκρουσε δύσκολα ο Γλύκος.

Χαμός στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε κυριολεκτικά ο κακός χαμός!

Αρχικά, ο Ουάρντα βλέπει κίτρινη κάρτα για αγκωνιά σε διεκδίκηση της μπάλας και λίγα λεπτά αργότερα αποβάλλεται από τον Κομίνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα πάνω στον Κλωναρίδη.

Οι δύο ομάδες συνέχιζαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές και σε ένα κόρνερ του ΠΑΟΚ υπήρξε συμπλοκή παικτών. Συγκεκριμένα, ο Κρέσπο κλώτσησε το χέρι του Στιλ ενώ ο τελευταίος είχε μπλοκάρει την μπάλα και ο Μπεργκ επιτέθηκε στον παίκτη του ΠΑΟΚ ζητώντας του το λόγο. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο, κάποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού πέταξε ένα κουτάκι μπύρας στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Το αντικείμενο βρήκε τον Σέρβο στο κεφάλι και αυτός έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς οδηγήθηκε στο ιατρείο του γηπέδου και εν συνεχεία στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, αφού υποστήριζε πως ζαλιζόταν.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα αναμονής, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά. Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά στο μηδενισμό (ήττα στα χαρτιά με 3-0), στην αφαίρεση 3 βαθμών για φέτος και 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Αναζητείται ο “δράστης”

Οι αρμόδιοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές, αναζητούν εκείνον που πέταξε του κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ, ούτως ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξετάζουν όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, αφού θέλουν να βρεθεί ο “δράστης”, του οποίου η πράξη είχε σαν αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα του αγώνα καθώς και τον τραυματισμό του Ίβιτς.

Αφήστε μια απάντηση