Δεν τα παρατάει ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε σε ένα ακόμη ματς των play offs με σύνθεση ανάγκης, αλλά αυτό στοίχημα πως δεν τον εμπόδισε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0.  

Οι “Πράσινοι” ξεχώρισαν για το πάθος τους και για τη θέληση να πάρουν τους τρεις βαθμούς, κάτι που τελικά πέτυχαν με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γκάλο και μετέτρεψε στο γκολ ο Λέτο.

Το παιχνίδι της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” δεν ήταν καλό ποιοτικά και οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Παναθηναϊκός έδωσε χώρους στην ΑΕΚ και προσπάθησε να βρει το γκολ στην αντεπίθεση. Λίγο πριν το ημίωρο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μολέδο, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η ΑΕΚ βγήκε στην κόντρα επίθεση και ο Χριστοδουλόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-1, αφού νικήθηκε από τον Βλαχοδήμο σε τετ α τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός από το γκολ που προήλθε από πέναλτι, δεν υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπλόκαρε όλα τα ατού της ΑΕΚ και η Ένωση έμοιαζε ανήμπορη να επιτεθεί. Τελικά, οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον μπορούν να ελπίζουν πως θα αποφύγουν την τελευταία θέση στην ειδική βαθμολογία των play offs.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Οι παίκτες καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια”

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και σε αυτές ανέφερε πως το “Τριφύλλι” είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να στέκεται στις απουσίες παικτών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας, τους έδωσε συγχαρητήρια και τόνισε πως όλοι προσπαθούν να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για το καλό της ομάδας.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως από τον Παναθηναϊκό έλειψε η ποιότητα στην επίθεση, αλλά σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Στη “Λεωφόρο” ο Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο Γάλλος δήλωσε πριν την έναρξη της αναμέτρησης πως είναι χαρούμενος που θα παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, αν βρει ένα πρότζεκτ που θα του ταιριάζει.

Παρακολουθήστε τα highlights του αγώνα και την παρουσία του Σισέ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αφήστε μια απάντηση